Necati Ateş: Fatih Terim teklif gelirse tereddüt bile etmez

05.12.2017 - 18:23 | Son Güncellenme: 05.12.2017 - 18:23

Galatasaray'ın eski oyuncusu Necati Ateş, Beşiktaş derbisi sonrası Galatasaray'daki son durum hakkında konuştu. Necati Ateş özellikle teknik direktör Igor Tudor hakkında sert ifadeler kullanırken Fatih Terim'in takımın başına gelmesi gerektiğini ifade etti

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Necati Ateş şunları söyledi.

"Alınacak her karar önemli ama bu kararı aldıktan sonra kalan üç maç sonucunda kayıplar olursa farklı olur. Başkanımız ile ilişkimiz çok iyi. Şampiyonluk için inanılmaz bir şekilde sezon başından beri çabalıyorlar. İkincilik kati süretle başarı olamaz. Üç dört yıllık imzalar atıldı. "

"Tudor baskı kaldıramadılar ifadesiyle oyuncularını ateşe attı. Oyuncuların kariyerlerini bilmiyor. Şampiyonlar Ligi oynamış, Dünya kupası oynamış, 50-60 bin kişiye oynamış Kadıköy'de şampiyonluk yaşamış oyuncular var.  Bir galibiyetten sonra 1,5 puan dersen senin sırtındaki forma Galatasaray forması. "

"Başkanın yapması gereken benim fikrim, Fatih Terim'i başa geçirip bütün yönetimi üzerine bırakması lazım. Çıkar kendisi bütün başarsızlığı üzerine alır. Bana göre teklif gelirse Fatih Terim tereddüt bile etmez. Fatih Terim babam kadar sevdiğim, bana yön vermiş ve defalarca görüşüp konuştuğum kişidir. Fatih Terim için Galatasaray çok büyük parça ve dediğim gibi teklif gelirse bence tereddüt bile etmez"

Senin için hazırladığımız haberler