EuroLeague Finalisti Olympiakos BC Eski Oyuncusu Nikola Milutinov'un Peşinde

Burak Alaca
28.05.2023 - 23:17 | Son Güncellenme: 28.05.2023 - 23:35

EuroLeague'de finalde Real Madrid'e son anlarda mağlup olarak sezonu ikinci sırada tamamlayan Olympiakos BC pota altına eski oyuncusu Nikola Milutinov'u eklemek istiyor.

EuroLeague Finalisti Olympiakos BC Eski Oyuncusu Nikola Milutinov'un Peşinde

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de normal sezonu lider tamamlayıp finalde Real Madrid'e son anlarda mağlup olan Olympiakos BC'de transfer harketliliği başladı. Yunan devinin ilk hedefi ise daha önce kırmızı beyazlı formayı giyen Nikola Milutinov.

Sırp uzun Rusya'dan dönüyor

Eurohoops'un haberine göre Olympiakos, CSKA Moskova ile sözleşmesi bitecek eski pivotu Nikola Milutinov'a 2 yıllık bir sözleşme teklifi götürdü.

Kafa karıştıran gönderi

Nikola Milutinov geçtiğimiz günlerde Olympiakos'tan eski takım arkadaşı Sasha Vezenkov ile bir buluşması esnasında attığı Intagram gönderisi ile spekülasyonların odağı haline gelmişti.

İlgini Çekebilir
Barça, EuroLeague musluklarını kısıyor!
Habere Git

Olympiakos formasını 5 sezon terletti

Partizan KK'dan Olympiakos'a transfer olan Sırp oyuncu 2015-2020 arası Yunan ekibinin formasını giydi. 2.13'lük yıldız burada 2016 yılında Yunanistan Ligi şampiyonluğu yaşadı. 2019-2020 sezonunda yükselişe geçen oyuncu sezon sonuda takımdan ayrımıştı.

CSKA'da başarılı bir dönem geçirdi

2020'de Olympiakos ile olna sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Rus devi CSKA Moskova ile 3 yıllık bir sözleşmeye imza atan oyuncu Rusya-Ukrayna krizi sonra Rus takımlarının EuroLeague'den ihraç edilmesi ile son 1.5 yılda Avrupa'nın bir numaralı organizasyonunda boy gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler