Pendikspor, İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya vardı!

İsa Kethüda
29.02.2024 - 17:08 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 17:30

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Pendikspor, Ivo Vieira ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya vardı.

Pendikspor, İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya vardı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Pendikspor, Portekizli çalıştırıcı Ivo Vieira ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağlandı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağladı. Kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadelerine yer verildi. 

En son Eyüpspor'u çalıştırdı

İbrahim Üzülmez, son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'u çalıştırmıştı. İstanbul temsilcisiyle 32 maçta sahaya çıkan 49 yaşındaki teknik adam 19 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 62 puan topladı ve maç başına da 1.94 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
SON DAKİKA | TFF'den yayın ihalesi açıklaması!
Habere Git

Sözlü tartışmaya girmiştiler, aynı takımda yer alacaklar

Bilindiği üzere İbrahim Üzülmez, Eyüpspor'u çalıştırdığı dönemde takımda forma giyen oyunculardan Alpaslan Öztürk ile sözlü tartışmaya girmişti. Bu ikili Pendikspor'da yeniden bir araya geldi. 

İbrahim Üzülmez: "Kendisi antrenmanda saha kenarına işeyen bir karakter"

Üzülmez, Öztürk için, "Kendisi antrenmanda saha kenarına işeyen, genç çocuklara küfür eden bir karakter. İşte böyle bir karakterle çalıştım ben" ifadelerini kullanmıştı.

Alpaslan Öztürk: "Çalıştığım en kötü teknik direktör"

Öztürk ise Üzülmez için, "Çalıştığım en kötü teknik direktör İbrahim Üzülmez. İyi bir hoca değil, iyi bir insan değil" şeklinde konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Resmi açıklama geldi! Şok, kırık tespit edildi...
Habere Git

Küme düşme hattında yer alıyor

Öte yandan, Süper Lig'de oynadığı son 3 karşılaşmayı kaybeden Pendikspor, elde ettiği 27 puanla 19. sırada yer alıyor. İstanbul ekibi, bir sonraki maçını Konyaspor ile sahasında oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler