Real Madrid'de hedef Furkan Korkmaz!

İsa Kethüda
05.05.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 11:49

NBA ekibi Philadelphia 76ers’tan takaslandığı Indiana Pacers tarafından serbest bırakılan Furkan Korkmaz'ın ismi İspanyol devi Real Madrid ile anılıyor.

Real Madrid'de hedef Furkan Korkmaz!

AJANSSPOR-HABER

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers’tan Indiana Pacers'a takaslanan ve daha sonra serbest kalan Furkan Korkmaz'ın, Avrupa'ya geri döneceği iddia edildi.

Real Madrid, Furkan Korkmaz ile temasa geçti

Basket Faul sitesinde yer alan habere göre; Mario Hezonja ile anlaşamayan Liga ACB ekiplerinden Real Madrid’in, piyasayı taramaya başladığı ve milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın ekibiyle temasa geçtiği belirtildi.

NBA performansı

Philadelphia 76ers'ta son iki yıldır forma şansı bulmakta zorlanan ve Indiana Pacers'a takas edildikten sonra serbest kalan 26 yaşındaki basketbolcu, 2017'den beri görev yaptığı NBA'de maç başına 6,8 sayı, 2 ribaunt ve 1,2 asist ortalamaları yakaladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Oosterwolde sevinci! Galatasaray derbisinde...
Habere Git

İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe Beko ile anılmıştı

Serbest kaldıktan bir süre sonra Türkiye'ye gelen Furkan Korkmaz'ın ismi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş ve Fenerbahçe Beko ile anılmıştı.

26 yaşındaki basketbolcu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "All-Star arasında Türkiye'ye tatil amaçlı gelmeyi daha sezon başında planlamıştım. Kısa bir mola ve sevdiklerimle zaman geçirmek dışında herhangi bir geliş amacım yok" ifadelerini kullanmıştı.

NBA'de farklı takımlarla transfer görüşmeleri sürüyor

Kariyerini NBA'de sürdürmeyi planlayan Furkan, "Menajerim NBA'de farklı takımlarla benim adıma transfer görüşmelerimi sürdürüyor. Ben de bu nedenle birkaç gün sonra ABD'ye döneceğim" mesajını paylaşmıştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Alman teknik adamdan vazgeçti!
Habere Git

Öte yandan İspanyol devinde daha önce Türk oyuncu olarak Kerem Tunçeri de görev yapmıştı. Eski milli oyuncu 2006-07 sezonunda formasını giydiği Real Madrid ile Liga ACB ve EuroCup şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler