Medipol Başakşehir, Emre Kaplan ve Mert Çelik'in Ayrılığını Duyurdu

Akın Ungan
23.06.2023 - 18:32 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 18:44

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, Emre Kaplan ve Mert Çelik'in TFF 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor'a kiralandığını resmen duyurdu. İşte detaylar.

Medipol Başakşehir, Emre Kaplan ve Mert Çelik'in Ayrılığını Duyurdu

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon için hazırlıklarına devam eden kulüpler transfer çalışmalarına hız verdi. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medipol Başakşehir, iki futbolcunun ayrılığını duyurdu.

Emre Kaplan ve Mert Çelik, Bandırmaspor'a kiralandı

Medipol Başakşehir, Emre Kaplan ve Mert Çelik'in Spor Toto 1. Lig temsilcisi Bandırmaspor'a kiralandığını açıkladı. Kulüp, geçici transferleri resmi internet sitesinde paylaştı.

Medipol Başakşehir'den yapılan açıklamada, "Futbolcularımız Emre Kaplan ve Mert Çelik bir yıllığına kiralık olarak TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor forması giyecek. Sözleşmenin kulübümüz ve futbolcularımız için hayırlı olmasını temenni eder, oyuncularımıza yeni kulübünde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da öncelik sol bek! Wendell için flaş iddia
Habere Git

Emre Kaplan'ın kariyeri

12 Ocak 2001 doğumlu Emre Kaplan, MKE Ankaragücü altyapısında futbola başladı. 2018'de Medipol Başakşehir altyapısına geçen Kaplan, Bodrumspor, Hatayspor, Adanaspor ve Bandırmaspor'da kiralık olarak forma giydi. 22 yaşındaki sol bek tekrar Bandırma'ya kiralandı.

Mert Çelik'in kariyeri

10 Haziran 2000 doğumlu Mert Çelik, Medipol Başakşehir altyapısında yetişti. 23 yaşındaki stoper Kırşehir Belediyespor ve Nefçi Bakü'de kiralık olarak forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler