Fenerbahçe, Becao Transferinden Sonra Kaleci Alacak! İşte Liste

Akın Ungan
14.07.2023 - 17:19 | Son Güncellenme: 14.07.2023 - 17:37

Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, Rodrigo Becao transferini bitirdikten sonra kaleci transferine yönelecek. İki yıldız isim Sarı-Lacivertliler'in listesinde.

Fenerbahçe, Becao Transferinden Sonra Kaleci Alacak! İşte Liste

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilen İsmail Kartal, transfer raporunu yönetime sundu. Sarı-Lacivertliler'in başkanı Ali Koç ise çalışmalara hız verdi. Fenerbahçe'nin izleyeceği yol belli oldu.

Savunmadan sonra kaleye takviye

Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, savunmaya yapacağı takviyenin ardından kaleci arayışlarına girecek. Sarı-Lacivertliler, yeni sezonda kaleyi yabancı bir isme emanet etmek istiyor. Bu hamle ile forma savaşının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Öncelik stoper

Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi, görüşmelerde sona geldiği belirtilen Rodrigo Becao'ya imza attırmak. Serie A ekiplerinden Udinese'de forma giyen Brezilyalı stoper ile anlaşma sağlandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den Becao hamlesi: Bonservisi belli oldu!
Habere Git

Sonraki hedef kale

Fenerbahçe, savunma hattına Becao takviyesinin ardından rotasını kaleci pozisyonuna çevirecek. Altay Bayındır ve İrfan Can Eğribayat arasında geçen forma rekabeti, yabancı bir isimle güçlendirilecek. Ali Koç yönetiminin listesinde yer alan iki eldiven belli oldu.

İlk isim Livakovic

Dinamo Zagreb'in kalesini koruyan Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, Fenerbahçe'nin listesindeki isim. Bu transferle uzun süredir ilgilenen Fenerbahçe, Dünya Kupası'nda Hırvatistan Milli Takımı ile başarılı bir performans gösteren Livakovic ile görüşmelerini sürdürüyor.

Hedef Paris'in eldiveni

Fenerbahçe'nin kaleci listesindeki bir diğer isim ise Keylor Navas. Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'in yıldız kalecisi ile ciddi şekilde ilgileniyor. 36 yaşındaki Kosta Rikalı, 2014-2019 yılları arasında La Liga devlerinden Real Madrid'in kalesini korumuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ve Trabzonspor istedi, Beşiktaş kaptı! 10 numara...
Habere Git

Livakovic ve Navas'ın performansı

Geçtiğimiz sezon Dinamo Zagreb forması ile 49 maça çıkan Dominik Livakovic, 49 gol yedi, 13 maçta ise kalesini gole kapattı. 2022/23 sezonunu Premier Lig takımı Nottinham Forest'ta kiralık olarak geçiren Keylor Navas ise çıktığı 17 lig maçında 32 gol yedi, 2 maçta kalesini gole kapattı. Navas ayrıca kiralık anlaşmadan önce PSG ile 2 kupa mücadelesinde görev aldı. Bu maçlarda ise kalesinde 1 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler