Virtus Bologna Forması Giyen Milos Teodosic Kızılyıldız'a Transfer Oldu

Burak Alaca
11.07.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 11.07.2023 - 16:30

EuroLeague'de Virtus Bologna forması giyen 36 yaşındaki Sırp guard Milos Teodosic, Kızılyıldız ile sözleşme imzalayarak ülkesine döndü.

Virtus Bologna Forması Giyen Milos Teodosic Kızılyıldız'a Transfer Oldu

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague ekiplerinden Virtus Bologna'nın formasını giyen 36 yaşındaki Sırp guard Milos Teodosic 16 yıl sonra ülkesine döndü.

Kızılyıldız oyun kurucusunu buldu

EuroLeague'in Sırp ekibi Kızılyıldız, Virtus Bologna'dan ayrılan başarılı oyun kurucu ile bir yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kızılyıldız'da Arjantinli guardlar ayrıldı

Kızılyıldız'ın geçtiğimiz sezon Luca Vildoza ve Facundo Campazzo'nun transferleri ile Avrupa basketbolunda ses getirmişti. Sırp ekibinin forması ile etkili bir sezon geçiren ikiliden Luca Vildoza, Panathinaikos BC'ye transfer olurken, Facundo Campazzo ise eski takımı Real Madrid ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
EuroLeague yıldızını F.Bahçe istemişti G.Saray kapıyor!
Habere Git

Başkan açıklamıştı

Kızılyıldız Başkanı Nebosja Covic geçtiğimiz aralık ayında Sputnik Portal'a verdiği röportajda "Teodosic ile bu sezon için görüştük fakat başarılı olamadık. Teo ile anlaşmıştık fakat Virtus Bologna'yı ikna edemedik. Kendisiyle önümüzdeki sezon için prensip anlaşmamız var. Eğer bir sakatlık olmazsa transfer gerçekleşecek. Biliyorsunuz o kariyerinin artık sonlarında." dedi.

EuroLeague'de süper yıldız oldu

Euroleague'de Olympiakos ve CSKA Moskova formaları giyen Milos Teodosic, verdiği spektaküler paslar ve oyun zekasıyla basketbolseverlerin aklına kazındı. 2010'da Olympiakos forması giyerken Euroleague'de "Sezonun En Değerli Oyuncusu" seçilen Teodosic, 2015-2016 sezonunda da CSKA Moskova ile finalde Fenerbahçe'yi geçerek Avrupa'nın bir numaralı kupasında şampiyonluk yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler