Beşiktaş'ta soyunma odasında Batshuayi'ye bakış bir haftada değişti!

10.04.2022 - 17:10 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 17:47

Sezonun büyük çoğunluğunda Beşiktaş taraftarına saç baş yolduran ve eleştirilerin odak noktası olan Michy Batshuayi için rüzgar tersine döndü. İşte detaylar…

Beşiktaş'ta soyunma odasında Batshuayi'ye bakış bir haftada değişti!

Kartal YİĞİT –AJANSSPOR

Beşiktaş'ı Belçika Milli Takımı forması da giyen futbolcusu Mitchy Batshuayi gerek attığı gerek kaçırdığı gollerle gündemden düşmüyor. 

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in övdüğü "Beşiktaş'ta kalmayacaksa hiç düşünmeden Fenerbahçe'ye alırım" dediği Batshuayi soyunma odasında bir haftada iki farklı tavırla karşılaştı.

Trabzonspor maçında penaltı kaçırdı

Beşiktaş'ın lider Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı 1-1 berabere kaldığı maçta Rachid Ghezzal'ın düşürülmesiyle siyah beyazlılar penaltı kazandı. 69. dakikada topun başına geçen Batshuayi, topu direğe nişanladı. Maç içinde birçok uygun pozisyonu değerlendiremeyen Belçikalı futbolcu arkadaşlarının tepkisi çekti.

 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen "Batshuayi Fenerbahçe'ye gelsin isterim"
Habere Git

Rosier'den Aboubakar paylaşımı

Hatta maçta beraberlik golünü atan sağ bek Valentin Rosier, sosyal medya hesabından Beşiktaş'ın eski futbolcusu Vincent Aboubakar'ın fotoğrafını paylaşarak Batshuayi'ye tepkisini dolaylı olarak gösterdi. Fransız oyuncu, paylaşımının sosyal medyada gündem olmasının ardından fotoğrafı sildi.

 

Alanyaspor'a karşı harika oyun

Bir hafta sonra Alanyaspor karşısında ise çok iyi bir futbol oynayan Mitchy Batshuayi vardı. 2 ve 43. dakikalarda attığı golle takımının 4-1'lik galibiyetine büyük katkı veren Belçikalı futbolcu, ikinci yarıda yerine Güven Yalçın'a bıraktı.

 

İlgini Çekebilir
Rosier'den olay Batshuayi tepkisi! Önce paylaştı sonra sildi...
Habere Git

Hem taraftardan hem arkadaşlarından tebrik

Oyundan çıkarken Beşiktaş taraftarının alkışladığı Mitchy Batshuayi, soyunma odasında da bir sürprizle karşılaştı. Birçok takım arkadaşı Belçikalı santraforun yanına giderek hatta sarılarak onu tebrik etti.

 

Takımın en çok gol atan oyuncusu

Beşiktaş'a sezon başında Chelsea'den kiralık olarak gelen 28 yaşındaki Mitchy Batsuhayi, takımın en golcü futbolcusu durumunda. Belçikalı santrfor, siyah beyazlı formayla 27 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Şampiyonlar ligi ve 1 Süper Kupa finaline çıktı. Hepsi Süper Lig'de olmak üzere 14 gol atarken 5 de asist yaptı.

 

Gol krallığında ikinci sırada

Batsman lakaplı Batshuayi son haftalarda attığı goller Süper Lig gol krallığı yarışında da iddialı konuma geldi. Belçikalı golcü, krallık yarışında 15 golle ilk sırada yer alan Hataysporlu Ayoub El Kaabi’nin ardından 14 golle ikinci sırada yer alıyor.

Mario Gomez de iki gol atmıştı

Beşiktaş'in eski oyuncusu Mario Gomez Wolfsburg forması giyereken takımın başına gelen Valerien Ismael ile şassızlığını kırmıştı. Gomez,  2016-17 sezonunda Ismael'in takımın başındaki ilk maçında 3-0'lık Freiburg galibiyetine iki golle katkı vermişti. 

Senin için hazırladığımız haberler