Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi! 2 oyuncu...

İsa Kethüda
09.05.2024 - 00:14 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 00:39

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Fatih Karagümrük'ü mağlup ettikleri ve Türkiye Kupası'nda finale çıktıkları maç sonrası transfer süreci hakkında açıklamalar yaptı.

Ertuğrul Doğan'dan transfer müjdesi! 2 oyuncu...

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-0 yenen Trabzonspor, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu. Karşılaşma sonrası Bordo-Mavili takımda başkan Ertuğrul Doğan, A Spor'a açıklamalarda bulundu.

"Bizim için yer fark etmez, her yerde oynarız"

Finalin nerede oynanacağı ile ilgili sözlerine başlayan Doğan, "Sloganımız 'Bize her yer Trabzon'. Bizim için yer fark etmez, her yerde oynarız. Hedefimiz kupayı almak, yer fark etmez" dedi.

"2 transferimiz inşallah imza aşamasına gelecek"

Transfer çalışmalarına değinen Doğan, "Transferde çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yakın bir zaman içerisinde bitme aşamasına gelen, biten 3 transferimiz zaten vardı. Hatta 4 diyebiliriz son anlarda. İmza aşamasında. Önümüzdeki günlerde 2 transferimiz de inşallah imza aşamasına gelecek, öyle umut ediyoruz.

İlgini Çekebilir
Olimpiyat'ta Karadeniz fırtınası! Trabzonspor finalde...
Habere Git

"Genç ve yetenekli isimler de olacak"

Yeni sezon planlamasını çok önce başlatmıştık. Bu başlatmış olduğumuz planlama dahilinde de hem hocanın izleme ekibi hem kulübün izleme ekibi hem de dışarıdan aldığımız referanslarla hata yapmadan bir transfer sezonu yapmaya çalışıyoruz. Genç ve yetenekli isimler de olacak, gerçekten tecrübe sahibi, takımı o anlamda değer katacak isimler de olacak. Ama hata yapma lüksü yok bu sene Trabzonspor'un.

"Çok ciddi aşama kaydettik"

Şampiyonluk sezonunda işin içinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim, bizim en büyük avantajımız hemen hemen transferlerin yüzde 80'ini diyim ilk hazırlık dönemine yetişmesiydi. Buna benzer bir tabloyla bu sezon inşallah gerçekleştireceğiz. Çok ciddi aşama kaydettik. Belli liglerin tamamlanmasını bekliyoruz. Anlaşmalı oyuncular olduğu için. Bonservis pazarlığı yaptığımız tabii takımlarla onların da maçlarını bitmesini beklemek durumunda kalıyoruz.

"Hızlı ilerliyoruz"

Trabzonspor taraftarı şuna emin olsun; biz teknik kadromuzla, hem hocamızın izleme ekibiyle hem de kulübümüzün izleme ekibiyle hem de kendimizin takipleriyle çok ciddi emek verdiğimiz çok ciddi davrandığımız bir transfer dönemi geçiriyoruz. Hızlı ilerliyoruz. Tek bir amacımız var, yeniden İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nde bordo-mavili bayrağı dalgalandırmak. Başka bir düşüncemiz yok. 

İlgini Çekebilir
Devler peşindeydi! Semih Kılıçsoy'dan transfer sinyali
Habere Git

"Trabzonspor taraftarlarına güzel bir sene yaşatmak istiyoruz"

Bunun için yapılması gerekenler belli. Bu transfer dönemini hızlı aramak zorundayız. Birlik olmak durumundayız. Maddi durumları çözmek zorundayız. Bunlara göre hareket ediyoruz. Allahîn izniyle gelecek sezon Trabzonspor taraftarlarına güzel bir sene yaşatmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde" diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği üzere Trabzonspor'un; Dragus, Barisic ve Lundstram transferlerini bitirdiği, Muhammed Cham ile de görüşmelerin sürdüğü basına yansımıştı.

Senin için hazırladığımız haberler