Transfer haberleri | Trabzonspor'da hedef Emmanuel Dennis!

06.09.2023 - 18:15 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 18:24

Southampton forması giyen forvet oyuncu Paul Onuachu ile ilgilenen Süper Lig ekibi Trabzonspor, bir golcü oyuncuyu daha gündemine aldı. İşte detaylar.

Transfer haberleri | Trabzonspor'da hedef Emmanuel Dennis!

Maxi Gomez'in ayrılması, Hırvat yıldız Bruno Petkovic'in de kulübü Dinamo Zagreb'de kalması sonrası forvet arayışlarına hız veren Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor, Emmanuel Bonaventure Dennis ile ilgileniyor.

Paul Onuachu da listede

61 saat sitesinde yer alan habere göre; Batista Mendy’yi bu gece şehre getirecek olan Bordo Mavililer forvet transferi için de Paul Onuachu ile ciddi şekilde ilgileniyor. 

Emmanuel Dennis gündeme geldi

Bu iki oyuncuyla beraber yabancı kotasını dolduracak olan Trabzonspor’un gündemine son olarak Nottingham Forest forması giyen Emmanuel Bonaventure Dennis ismi geldi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ayrılıklar peş peşe! 3 oyuncu...
Habere Git

Scout ekibi olumlu rapor verdi

Scout ekibi oyuncunun transferi için Bordo-Mavili kulübe olumlu rapor verdi. 

Yabancı kotası sorun

Oyuncuyu alternatifler arasında alan ve girişimlerde bulunan Trabzonspor, eğer yabancı kotasında yer açması halinde hamle yapacak.  

Öte yandan, oyuncuyla Katar’dan Al-Tai takımının da ilgilendiği ifade edilirken bu transferin de olumsuz seyir ettiği gelen bilgiler arasıda.

İlgini Çekebilir
Batista Mendy, Trabzonspor için geliyor!
Habere Git

Nottingham Forest performansı

Nottingham Forest ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 25 yaşındaki forvet, İngiliz ekibi ile çıktığı 25 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Nijeryalı oyuncu 13 Ağustos 2022 tarihinde Watford'dan 14.8 milyon Eur obonservis bedeli karşılığında Nottingham Forest'a transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler