Engin Uzun: Manisaspor'un geleceğini kurtarmayı hedefliyoruz

02.03.2018 - 16:51 | Son Güncellenme: 02.03.2018 - 16:51

Manisaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Engin Uzun, A Milli Takım Havuzunu genişletmek amacıyla gerçekleştirilen Spor Toto 1.Lig Karma maçlarına davet edilen oyuncularıyla ilgili konuştu. Uzun, “Kafileye davet edilen oyuncularımız geleceğe dair umutlarımızı arttırmıştır” ifadelerini kullandı.

“Umutlarımızı arttırdı”

Uzun, Grandmedical Manisaspor’dan karma maçlarına dört oyuncunun davet edildiğini hatırlatarak, “Geçmişten günümüze bir  çok önemli oyuncuyu Türk futboluna kazandıran Manisaspor’umuzda futbolcularımız Kağan Miray Bağış, Asım Hamzaçebi, Berk Cambaz, Mehmet Göktuğ Bakırbaş’ın Milli Takım seçmelerine davet edilip Lucescu ve teknik heyet tarafından değerlendirmeye alınması halen Manisaspor'umuzun nedenli büyük bir kulüp ve adeta bir futbol okulu olduğunu bizlere bir kez daha göstermiştir. Milli Takım’a davet edilen oyuncularımız geleceğe dair umutlarımızın artmasını sağlamış ve göğsümüzü kabartmışlardır” diye konuştu.

“Manisaspor’un geleceğini kurtarmayı hedefliyoruz”

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Uzun, Grandmedical Manisaspor’u seçmelerde temsil eden oyuncuların ailelerine ve onları yetiştiren altyapı hocalarına da teşekkürlerini sundu. Manisaspor Asbaşkanı konuşmasının devamında, “Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için sahadaki başarının yanı sıra, saha dışında da doğru davranış kazandırılan gençlerimizin önünü açabilmek için her türlü çalışmayı yapıp Manisaspor'un geleceğini kurtarmayı hedefliyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler