VİDEO I Anadolu Efes'e kolej havası geldi! İşte takımın keyifli anları...

Burak Alaca
06.09.2023 - 21:19 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 22:05

Sezona yeni Koç Erdem Can ve yeni transferleri ile güçlendirdiği kadrosu ile başlayan Anadolu Efes'in sezon öncesi kampından keyifli bir video geldi.

VİDEO I Anadolu Efes'e kolej havası geldi! İşte takımın keyifli anları...

AJANSSPOR-HABER

2023-2024 sezonuna yeni Koçu Erdem Can ile hazırlanan Anadolu Efes'in sezon öncesi kampında keyifli anlar yaşandı. Sahanın etrafında halka oluşturan Anadolu Efes kadrosu vurmalı çalgılarla müzik yaptı.

Yarattığı takım ortamı ile hayran bıraktı

Geçtiğimiz sezon baş antrenörlük kariyerinin ilk sezonunda Türk Telekom'da göreve gelen Erdem Can yarattığı takımdaşlık ortamı ile adından sıkça söz ettirmişti. Sezona "Kaizen" (Japonca kökenli daha iyiye değişim) sloganı ile başlayan ekip, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu lider bitirirken, BKT EuroCup'ta da fianle kadar tırmanmıştı.

İlgini Çekebilir
Yerini G.Saraylı doldurdu eski Efesli Süper Lig'de!
Habere Git

Shane Larkin: "Erdem Can ortaklık kurmaya açık bir koç"

Geçtiğimiz sezon Anadolu Efes'in eski koçu Ergin Ataman ile yaşadığı sorunları sosyal medyada yansıtan Shane Larkin, katıldığı Urbonus Podcast'te yeni koçu Erdem Can için “Ataman size ‘Şunu yapacağız ve bunu böyle yapacağız’ diyen eski tarz bir koç. Bazı anlaşmazlıklar olacaktır ama günün sonunda bildiğinden şaşmaz. Adam çok başarılı oldu, bu yüzden onu gerçekten suçlayamazsınız. Bence Erdem Can’la arasındaki fark, Can’ın nasıl bir koç olduğunu bulmaya çalışıyor olması. Saha içinde uygulamak istediklerine dair fikirleri ve prensipleri var ama bence oyuncularla konuşmaya, iletişim kurmaya ve sahada nasıl hissettiklerini, onlar için neyin işe yaradığını görmeye ve daha fazla ortaklık kurmaya daha açık.” ifadelerini kullanmıştı.

8 yeni ekleme geldi

2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes geçtiğimiz sezon play-off'a kalmayı başaramıştı. Yaz aylarında yeni koç Erdem Can ile beraber 9 oyuncuyu kadrosuna katan Anadolu Efes'in eklemeleri şu şekilde:

-Derek Willis (Ryer Venezia)

-Tyrique Jones (Türk Telekom)

-Erkan Yılmaz (Türk Telekom)

-Darius Thompson (Baskonia)

-Doğuş Özdemiroğlu (Darüşşafaka Lassa)

-Ercan Osmani (Darüşşafaka Lassa)

-Justus Hollatz (Cedevita Olimpija)

-Burak Can Yıldızlı (Beşiktaş)

Senin için hazırladığımız haberler