İspanyollar yerini G.Saray’dan doldurdu Efesli Türkiye’ye Transfer Oldu

Burak Alaca
27.08.2023 - 23:55 | Son Güncellenme: 28.08.2023 - 00:25

Basketbol Süper Lig ekibi son olarak İspanya'da UCAM Murcia forması giyen forvet James Anderson'u renklerine bağladı. Murcia yaz aylarında o bölgeye Galatasaray Nef'ten bir takviye yapmıştı.

İspanyollar yerini G.Saray’dan doldurdu Efesli Türkiye’ye Transfer Oldu

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Manisa BBSK son olarak İspanya Ligi ACB ekibi UCAM Murcia forması giyen 34 yaşındaki Amerikalı forvet James Anderson ile sözleşme imzaladı. Bu transferin önünü ise İspanyol ekibinin ligimizden yaptığı bir transfer açtı.

Anadolu Efes'in efsane kadrosunda yer aldı

James Anderson 2018-2022 arası bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes'in formasını terletti. Amerikalı forvet burada savunma ve ribaunt departmanlarındaki katkıları ile akıllara kazınırken, temsilcimiz ile 2 EuroLeague zaferi yaşadı.

Daçka formasıyla ülkemize adım attı

James Anderson ilk olarak 2016-2017 sezonunda; Will Clyburn, Ante Zizic, Brad Wanamaker gibi yıldızların da o dönem formasını giydiği Darüşşafaka forması ile ilk Türkiye deneyimini yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Ataman hedef gösterdi, Erdem Can sahip çıktı!
Habere Git

ACB'de 27 maça çıktı

Geçtiğimiz sezon ACB'de UCAM Murcia forması ile 27 maça çıkan 1.98'lik forvet; 9.1 sayı, 4.4 ribaunt ve 1.6 asist ortalamaları ile başarılı bir yılı geride bıraktı.

Murcia forvete Galatasaray'dan takviye yaptı

UCAM Murcia yaz aylarında Galatasaray Nef'ten ayrılan 31 yaşındaki Kanadalı forvet Dylan Ennis ile kontrat imzalayarak forvet bölgesini güçlendirmişti. 1.88'lik forvet Sarı-Kırmızılılar'a geçtiğimiz sezonun başında bir diğer İspanyol ekibi Gran Canaria'dan transfer olmuştu.

Galatasaray ile döktürdü

Galatasaray'ın vasat geçen sezonunda takım adına en başarılı ismi Dylan Ennis olmuştu. Sarı-Kırmızılı formayla 28 maça çıkan Kanadalı yıldız; 16.5 sayı, 4.7 ribaunt, 3.9 asist ortalamaları ile müacelede etti.

İlgini Çekebilir
Efes'in kaptanı dümeni Akdeniz'e kırdı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler