Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Fred'in İlk Açıklamaları

Akın Ungan
13.08.2023 - 16:46 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 17:36

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, imza töreninin ardından ilk açıklamasını yaptı. Brezilyalı orta saha, transfer süreci ve duygularından bahsetti.

Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Fred'in İlk Açıklamaları

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, bir süredir listesinde bulundurduğu Fred transferinde mutlu sona ulaştı. Transfer çalışmalarına devam eden Sarı-Lacivertli kulüp, Brezilyalı orta sahayı kadrosuna kattığını açıkladı. Düzenlenen imza töreninde resmi sözleşmeyi imzalayan Fred, ilk açıklamalarını yaptı.

"Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim"

Fred, "Türkiye’nin en büyük kulübüne ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur" ifadelerini kullandı.

"Çok önemli oyuncular var, Alex, R. Carlos..."

Sarı-Lacivertliler'in yeni orta sahası, "İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu. Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Fred KAP'a bildirildi! İşte sözleşme detayları ve bonservisi
Habere Git

"Milli takımda 9 yıl önce ilk bu sahada oynamıştım"

Fred, "Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya Milli Takımı'nda 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum" şeklinde konuştu.

"Kazanmak için sabırsızlanıyorum"

Fred son olarak, "Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca başkana, Mario Branco’ya, Okan Özkan’a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler