Fenerbahçe, Fred Transferini KAP'a Bildirdi! İşte Bonservisi

Akın Ungan
13.08.2023 - 16:33 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 18:27

Fenerbahçe, Manchester United ve Fred ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler, yeni transferin maliyetini ve sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi.

Fenerbahçe, Fred Transferini KAP'a Bildirdi! İşte Bonservisi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Premier Lig ekibi Manchester United'ın Brezilyalı orta sahası Fred'i resmen kadrosuna kattı. Sarı-Lacivertli kulüp, yeni transferinin sözleşme detaylarını ve İngiliz kulübe ödenecek bonservis bedelini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Fred'in bonservisi

Fenerbahçe, Fred'in transferi için Manchester United'a 9.743.589,5 Euro bonservis ödeyecek. Ali Koç yönetimi, Premier Lig devine bu parayı 4 sene içerisinde 8 taksit halinde verecek. 

İşte Fred'in sözleşme süresi

Fred, Sarı-Lacivertli takım ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fred'in senelik ne kadar kazanacağı ise KAP'a yapılan açıklamada bildirilmedi. 

İlgini Çekebilir
Yeni transfer ilk kez konuştu! "Alex, Roberto Carlos..."
Habere Git

Fenerbahçe'den KAP açıklaması

Kulübün KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcu Frederico Rodrigues de Paula Santos'un transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Avro 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır"

35 numarayı giyecek

Fenerbahçe'nin yeni transferi Fred, imza töreninin ardından çubuklu forma ile poz verdi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun yeni sezonda 35 numaralı formayı giyeceği bildirildi.

İlgini Çekebilir
"Yüzde 99 Fenerbahçe'deydi"
Habere Git

Fener'den Cimbom'a gönderme

Öte yandan Fenerbahçe, Fred transferinin açıklanmasının ardından bir paylaşım yaptı. Daha önce Fred ile ilgilendiği belirtilen ezeli rakip Galatasaray'a göndermede bulunan Sarı-Lacivertliler, "İsteyenler için bir Fred daha var" ifadelerini kullanarak, ünlü çizgi film karakteri "Fred Çakmaktaş"ın fotoğrafını ekledi.

Fred'den göndermeye cevap

Yeni transfer Fred ise Fenerbahçe'nin Çakmaktaş paylaşımına benzer şekilde cevap verdi. Fred Çakmaktaş'ın meşhur sözü "Yabadabadoo" diyen yeni transfer, çizgi karakterin bir GIF'ini paylaşıma ekledi.

Senin için hazırladığımız haberler