Zaha'nın Eşinden Fenerbahçe Taraftarına Tepki! "Mesaj Atmayın, Bunaltıcı Oluyor"

Akın Ungan
21.07.2023 - 00:36 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 00:48

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Wilfried Zaha'nın eşi Paige Zaha, taraftara çağrı yaptı. Zaha, "Mesaj atmayın, bunaltıcı olabiliyor" dedi.

Zaha'nın Eşinden Fenerbahçe Taraftarına Tepki! "Mesaj Atmayın, Bunaltıcı Oluyor"

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler, transfer listesinin başında olan Wilfried Zaha için görüşmelerine devam ediyor.

Zaha ile temaslar sürüyor

Premier Lig temsilcisi Crystal Palace'tan ayrılan Zaha ile olan temasını uzun süredir sürdüren Sarı-Lacivertliler, transferde çıkmaza girdi. Türkiye'ye gelmeye çekimser yaklaşan ve istediği ücreti yüksek tutan yıldız futbolcu taraftardan da büyük ilgi gördü.

Taraftar Zaha'nın sosyal medya hesabına akın etti

Yıldız futbolcuyu kadroda görmek isteyen Fenerbahçe taraftarı, oyuncunun sosyal medya hesaplarına akın etti. Sarı-Lacivertli kulüp ile anlaşması için harekete geçen taraftar, çok sayıda mesaj attı.

İlgini Çekebilir
Zaha olmazsa Ekambi gelecek!
Habere Git

Zaha'nın eşi ve çevresine çok sayıda mesaj atıldı

Fenerbahçeliler'in Zaha'ya yaptığı çağrı oyuncunun kendisini aşarak, eşi ve yakınlarına da sıçradı. Taraftar, Zaha'nın eşi Paige Zaha ve çevresine çok sayıda mesaj göndererek, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye katılması için çağrı yaptı.

"Arkadaşlarıma ve aileme mesaj atmayı bırakın"

Paige Zaha, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda Fenerbahçe taraftarına seslendi. Zaha, "Wilf ve bana desteğiniz için çok teşekkür ederim. Arkadaşlarıma ve aileme mesaj atmayı bırakırsanız harika olur. Çünkü biraz bunaltıcı olabiliyor" ifadelerini kullandı.

Zaha'nın performansı

Fildişili yıldız futbolcu, geçen sezon Premier Lig'de 27, FA Cup'ta ise 1 maça çıktı. 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Zaha, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler