2024 Milletler Ligi finallerinde ev sahibi ülke belli oldu!

Aleyna Gürgen
26.01.2024 - 08:20 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 08:32

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın da yer alacağı 2024 Milletler Ligi'nde finallerin hangi ülkede oynanacağı belli oldu. İşte detaylar...

2024 Milletler Ligi finallerinde ev sahibi ülke belli oldu!

Filenin Sultanları bu yıl da Kadınlar Milletler Ligi'ne katılacak. İlk haftasına Türkiye'nin ev sahipliğini yapacak olduğu turnuvada finallerin Tayland'da oynanacağı öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Genç Sultanlar yarı finalde!
Habere Git

Milletler Ligi finali nerede oynanacak?

Volley News'ten Alessandro Garotta'nın aktardığı bilgilere göre 2024 Kadınlar Milletler Ligi'ne ev sahipliği yapacak ülke belli oldu. Garotta, turnuva finallerinin 20-23 Haziran tarihleri arasında Tayland'daki Huamark Kapalı Stadyum'unda oynanacağını öne sürdü.

İlgini Çekebilir
Rusya Ligi'nin en skorer oyuncusu Ebrar Karakurt!
Habere Git

Sultanlar geçen yıl altınla döndü

Geçtiğimiz yıl Milletler Ligi'nde yer alan Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız turnuvadan altın madalya ile ayrıldı. İtalyan başantrenör Daniele Santarelli'nin yönetimindeki Filenin Sultanları geçtiğimiz yıl FIVB Voleybol Kadınlar Milletler Ligi çeyrek finalinde İtalya'yı 3-0, yarı finalde ise ABD'yi 3-1 yendi. Ligin finalinde ise Çin ile karşılaşan ve maçta 3-1 galip gelen Sultanlar turnuvada altın madalya kazandı. 

Senin için hazırladığımız haberler