Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular!

Ali Bozkurt
22.01.2024 - 21:51 | Son Güncellenme: 22.01.2024 - 21:59

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakalan ve takımdan ayrılması beklenen golcü oyuncu Vincent Aboubakar'ın MLS ekibi La Galaxy'e transfer olacağı iddia edildi.

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan ve takımdan ayrılması beklenen golcü oyuncu Vincent Aboubakar'ın MLS ekibi LA Galaxy'e transfer olacağı iddia edildi.

LA Galaxy'nin teklif yapacağı iddia edildi

Africafoot'ta yer alan habere göre MLS ekibi Los Angeles Galaxy, Aboubakar'ı transfer etmek istiyor. Habere göre LA Galaxy'nin kısa süre içinde Beşiktaş'a resmi teklifte bulunacağı öne sürüldü.

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; 

"Beşiktaş'ta gözden düşen Vincent Aboubakar, son anda bir gelişme olmazsa kulüp değiştirip Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. Şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Kamerunlu forvet, bir dizi cazip teklife konu olmaya devam ediyor. Suudi Arabistan, Güney Amerika ve Avrupa'daki kulüplerin radarında olan Aboubakar şimdi de Major League Soccer'ın ilgi odağında."

Yönetimden bilgi aldılar

MLS ekibi Los Angeles Galaxy'nin, Vincent Aboubakar için Beşiktaş yönetiminden bilgi aldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'taki istatistikleri

Beşiktaş ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli golcü, siyah beyazlı takımla 105 maça çıktı ve 58 gol, 16 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler