Açıkladı! Umut Gündoğan Galatasaray'dan ayrılacak mı?

29.06.2017 - 15:02 | Son Güncellenme: 29.06.2017 - 15:02

Açıkladı! Umut Gündoğan Galatasaray'dan ayrılacak mı?

AJANSSPOR ÖZEL- Manisaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu. 

Siyah-Beyazlı takımın gündemine dair özel açıklamalarda bulunan Karafırtınalar'ın röportajından önemli satır başları:

'Yeni sezonda bizle beraber olmayacak'

"Erman’ın durumu belirsiz ancak Bahattin yeni sezonda bizle beraber olmayacak. Kendisi böyle bir karar verdi. Adanaspor ile anlaştı"

'Asıl hedefimiz ilk 2’

"Geçen sezon devre arasında kamp dönemi sonrası tanıdığımız oyuncuları aldık ve bir uyum sorunu yaşamadık. Bu kez dışarıdan da oyuncular aramıza katılacak. Manisa, Nevşehir ve Afyon’da 10’ar günlük kamplar yapacağız. Kamplar lige hazırlanmak ve takımın uyum sağlaması için yapılıyor. Geçen sezon ligde kalabilmek hedefimizdi ve bunu bir sükse yaparak başardık. Takımımızı bir kez daha kutluyorum. Yeni sezonda asıl hedefimiz ilk 2, olamıyorsa ilk 6, o da olamıyorsa ilk 10’da yer alabilmek"

'Ego savaşları başarımızı engelledi'

"Geçen sene 3 haftada 16 gol atarak beklentileri yükselttik. Ego savaşları bu başarının sonuçlanmasına engel oldu. Ligde kalarak hedefimiz başarmış oldu. Benim çalıştığım yıllarda takımlar 4-5 gol yese de 4-5 gol atar. Bu tesadüf değil, ofansif bir oyun oynuyoruz. Sistemimize uyan faydalı oyuncular bulabilirsek iyi işler yapabiliriz. Bu sene de böyle bir takım kurup beklentileri karşılayacağımızı düşünüyorum"

‘3 oyuncumuzla da devam etmek isterim’

"Umut Gündoğan ile devam etmeyi düşünüyoruz. Umut şu an Galatasaray ile sezon öncesi kampında muhtemelen aramıza katılacak. Bekir Yılmaz benim Bucaspor B Genç takımından öğrencim. Beraber Süper Lig’e de çıktık. Cevahir’le çalışma fırsatım olmadı ancak 3 oyuncumuzla da devam etmek isterim"

Taraftara mesaj!

"Geçen sezon taraftarımız zor bir dönemde destekçimiz oldular. Stresi yüksek sıkıntılı bir süreç yaşadık. Bu sezonda bize destek olmayı sürdürsünler. İyi şeyler olacağına inanıyorum"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler