Adana Demirspor'da Erdal Öztürk, Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş transferinde son gelişme!

31.07.2018 - 14:53 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 15:02

Adana Demirspor, Kubilay Kanatsızkuş ile görüşmelerini sürdürürken listesine Gazişehir Gaziantep'in golcüsü Özgür Can Özcan'ı da ekledi. Akdeniz ekibi bu iki futbolcudan birisini renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Mavi Şimşekler'in Beşiktaş'ın genç futbolcusu Orkan Çınar'ın transferini perşembe gününe kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.

Adana Demirspor'da Erdal Öztürk, Orkan Çınar ve Kubilay Kanatsızkuş transferinde son gelişme!

Manchester United'ın Brezilyalı eski yıldızı Anderson'u renklerine bağlayan Adana Demirspor transferde gaza bastı. Mavi Lacivertliler, Erdal Öztürk, Kubilay Kanatsızkuş ve Orkan Çınar için girişimlerini sürdürüyor.

Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgiye göre; Adana Demirspor, bugün Kayserispor'un gurbetçi oyuncusu Erdal Öztürk ile resmi sözleşme imzalayacak. Mavi Lacivertliler, Kubilay Kanatsızkuş ile görüşmelerini sürdürürken listesine Gazişehir Gaziantep'in golcüsü Özgür Can Özcan'ı da ekledi. Akdeniz ekibi bu iki futbolcudan birisini renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Mavi Şimşekler'in Beşiktaş'ın genç futbolcusu Orkan Çınar'ın transferini perşembe gününe kadar olumlu ya da olumsuz sonuçlandırması bekleniyor.

İsmail Konuk'a bonservis engeli!

Adana Demirspor'un Gazişehir Gaziantep'in tecrübeli defans oyuncusu İsmail Konuk için de nabız yokladığı fakat bu transferde bonservis ücretinin en büyük engel olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler