Afrika Kupası'nda ilk finalist Senegal oldu!

Feride Kara
03.02.2022 - 00:16 | Son Güncellenme: 03.02.2022 - 00:33

Afrika Uluslar Kupası yarı finalinde Senegal, B.Faso'yu 3-1 yenerek finale yükselen ilk takım olurken final için Kamerun-Mısır maçının galibini bekleyecek

Afrika Kupası'nda ilk finalist Senegal oldu!

Afrika Uluslar Kupası Yarı Final maçında Senegal, Burkino Faso'yu 3-1 yenerek finale çıkmayı başaran ilk takım oldu. 

İlgini Çekebilir
Salah ve Trezeguet Mısır'ı yarı finale taşıdı
Habere Git

Finalin adı yarın belli oluyor

Senegal'in golleri 70.dakikada Abdou Diallo, 76.dakikada Cheikh Bamba Dieng ve 87.dakikada Sadio Mane'den geldi. Burkina Faso'nun tek sayısını ise 82.dakikada Ibrahim Blati Toure kaydetti. Liverpool oyuncusu Mane turnuvada üç gol atarken üç asist yaptı. Afrika Uluslar Kupası'nda Senegal, finalde yarınki Kamerun-Mısır maçının galibiyle karşılaşacak. Afrika Uluslar Kupası, 6 Şubat'ta oynanacak final maçıyla sona erecek.

 

Mostafa Mohammed Kamerun'a gol atacaktır

Afrika Uluslar Kupası'ndayYarın yarı finalde Kamerun ile oynayacak Mısır Milli Takımı'nda Galatasaraylı Mostafa Mohamed eleştiri oklarının hedefi oldu. 11'de kesilmesi istenen Mohamed'e Zamalek Teknik Direktörü Patrice Carteron, sahip çıktı.  Carteron "Mostafa Mohamed harika bir forvet ve harika yeteneklere sahip. Gol atmasa da takım için savaştığını görüyorum. Arkadaşların yardım etmek için büyük çaba sarf ediyor. Umarım yarı finalde Kamerun'a gol atar, bence atacaktır da." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler