Anadolu Efes’in Shane Larkin’e sözleşme teklifi ortaya çıktı

Burak Alaca
15.04.2024 - 11:30 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 12:03

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in takımın yıldızı Shane Larkin'i takımda tutmak için yaptığı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Anadolu Efes’in Shane Larkin’e sözleşme teklifi ortaya çıktı

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te gelecek sezon adına en büyük gündemlerinden biri de takımın yıldızı Shane Larkin'in kontratı olarak ön plana çıkıyor.

Efesli süper yıldızın kontratı bitiyor

Anadolu Efes'in 31 yaşındaki yıldız oyun kurucu Shane Larkin'in takım ile olan sözleşmesi bu sezon sonu itibariyle son buluyor.

Anadolu Efes'in Larkin'e teklifi belli oldu

EuroLeagueTime'ın haberine göre temsilcimiz Shane Larkin'e 2 yıl toplam 6 milyon dolar üzerinden bir sözleşme uzatma teklifi yaptı. Yıldız oyuncu 2022'de yenilediği 2 yıllık sözleşme kapsamında yıllık 4 milyon dolar kazanıyordu.

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli Real’e… Yerine Efesli yıldız!
Habere Git

Shane Larkin Anadolu Efes'in teklifine ikna olmadı

Shane Larkin daha uzun süreli bir kontrat istediği için Anadolu Efes'in ilk teklifine sıcak bakmadı. 31 yaşındaki yıldız bu yaz alacağı kontratın kariyerinde alacağı son büyük çaplı kontrat olma ihtimaline karşın 2 yıldan daha uzun bir sözleşme istiyor.

Efes-Larkin görüşmesi akıllara Mike James'i getirdi

Anadolu Efes ve Shane Larkin arasında sözleşme uzatma süreci akıllara AS Monaco'nun takımın 33 yaşındaki süper yıldızı Mike James'e vereceği iddia edilen 3 yıl 9 milyon dolarlık sözleşmeyi getirdi.

Anadolu Efes'te sezonun yıldızı Shane Larkin!

Kendisini EuroLeague'in son haftasında play-in hattına atan temsilcimiz Anadolu Efes'te sezonun yıldızı Shane Larkin oldu. 1.82'lik oyun kurucu forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları ile üst düzey bir sezon geçirdi.

İlgini Çekebilir
Gündemi sarsacak transfer iddiası! Shane Larkin-Fenerbahçe...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler