Hakan Özmert, Şanlıurfaspor ile anlaştı iddiası

Eren Tuncay
30.01.2023 - 11:52 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 12:00

Antalyaspor’da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılırken Hakan Özmert’in TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile anlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Hakan Özmert, Şanlıurfaspor ile anlaştı iddiası

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’da kadroda düşünülmeyen futbolculardan ilk olarak Soner Aydoğdu ile yollar ayrılırken, sıra Hakan Özmert’e geldi. 

Takımda düşünülmediğinin iletilmesinin ardından kulüp arayışlarına başlayan kaptan Hakan Özmert’in, TFF 2. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Urfa Değişim’de yer alan habere göre, 37 yaşındaki futbolcu Şanlıurfaspor ile anlaşırken, kısa süre içerisinde şehre giderek resmi sözleşmeye imza atacak.

188 maça çıktı

Bu sezon Süper Lig’de 9, Türkiye Kupası’nda da 2 maça çıkan deneyimli futbolcu, 331 dakika sahada kaldı. Hakan Özmert, Süper Lig’de 1 asist ile skor katkısı sağladı. Deneyimli futbolcu, Antalyaspor kariyerinde ise 188 maça çıkarken, 15 gol ve 17 asist üretti.

3 maçtır kadroya alınmıyor

Sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan kaptan Hakan Özmert, bu sezon kadroya girmekte zorlandı. Sadece 1 maçta ilk 11’de yer alan Hakan Özmert, son 5 maçta süre alamazken, son 3 maçta kadroya dahi giremedi.

Senin için hazırladığımız haberler