Aytaç Kara sözleri: Galatasaray'da...

Salim Manav
09.04.2021 - 16:45 | Son Güncellenme: 09.04.2021 - 16:55

Galatasaray, Kasımpaşalı Aytaç Kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı. Aytaç Kara hakkında eski hocası Mehmet Altıparmak konuştu.

Aytaç Kara sözleri: Galatasaray'da...

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Gelecek sezonun planlamasına şimdiden başlayan Aslan, Kasımpaşa'da kadro dışı kalan Aytaç Kara ile anlaşma sağladı. Cimbom, Beşiktaş'ın da istediği 28 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Aytaç Kara hakkında bir açıklama da eski hocası Mehmet Altıparmak'tan geldi.

'Aytaç Kara, Galatasaray'da başarılı olur'

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mehmet Altıparmak, "Aytaç Kara, Galatasaray'da başarılı olur. Aytaç ile Altay ve Kasımpaşa'da çalıştım. Aytaç'la Kasımpaşa'da çalıştığımda net gördüm ki; kendisini geliştirmiş ve tam bir orta saha oyuncusu olmuştu. Bana göre de Aytaç'ın büyük takım sırası gelmişti. Böyle gitmemeliydi; Aytaç, Kasımpaşa'ya çok katkı sağladı. Aytaç'ta suç vardır fakat; yönetimde de suç vardır. Aytaç her olay olduğunda ön planana atılmamalıydı." dedi. 

Neden kadro dışı kaldı?

Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa'nın Beşiktaş'ı 1-0 yendiği maçta takımın tek golünü atan Aytaç Kara maç sonunda Sportif Direktör Serkan Reçber ile tartışmıştı. Bu tartışmanın soyunma odasında da devam ettiği ve oyuncunun bu nedenle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

28 maçta oynadı

28 yaşındaki futbolcu bu sezon Kasımpaşa'da 28 maçta forma giydi ve 4 gol, 2 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler