Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe! TFF'ye çıkarma

Cüneyt Muharremoğlu
15.11.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 15.11.2022 - 13:30

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe de hakem tartışmasında TFF'yi ziyaret etme kararı aldı. Ziyarette hakem Arda Kardeşler şikâyet edilecek.

Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra Fenerbahçe! TFF'ye çıkarma

AJANSSPOR HABER

2022-23 sezonuna hakem tartışması damgasına vuruyor. Beşiktaş'ın Yasin Kol, Galatasaray'ın Ali Palabıyık için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gitmesinden sonra Fenerbahçe yönetimi flaş bir karar aldı. Başkan Ali Koç, TFF ve Merkez Hakem Kurulu'na Arda Kardeşler'i şikayet edecek.

Fenerbahçe, Arda Kardeşleri art niyetli buldu

A Spor'un haberine göre  Fenerbahçe, kaybettiği iki maç olan Konyaspor ve  Giresunspor maçında hakem Arda Kardeşler'in yönetimini taraflı buldu. Sarı lacivertliler, 34 yaşındaki hakemin maçlarını art niyetli yönettiğini düşünüyor ve TFF ile MHK'ya şikâyette bulunacak. 

"Rakip oyunculara imtiyazlı davrandı"

Fenerbahçe yönetimi, bu sezon 8 karşılaşmayla en çok maç yöneten hakem olan Arda Kardeşler'in Giresunspor maçında rakip oyunculara kart konusunda imtiyazlı davrandığını savunuyor. 

İlgini Çekebilir
Hakemlerin karnesi! Bu haber Fenerbahçelileri sinirlendirecek
Habere Git

Arda Kardeşler iki kırmızı kartı da Fenerbahçe'ye gösterdi

Arda Kardeşler, bu sezon Süper Lig'de 8 maç yönetirken 29 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi. Kardeşler'in kırmızı kart gösterdiği futbolcuların ikisi de Fenerbahçe forması giyiyor. Konyaspor deplasmanında Enner Valencia ve Giresunspor maçında Joao Pedro, Kardeşler tarafından ilk yarıda oyundan atıldı. 

Fenerbahçe maçlarına verilmiyordu

Kardeşi kaleci Erce Kardeşler Trabzonspor'da forma giyerken Arda kardeşler Fenerbahçe maçlarına verilmiyordu. bu sezon Erce Kardeşler'in Hatayspor'a transfer olmasından sonra Arda Kardeşler sarı lacivertlilerin maçlarında görev almayaı başladı. Kardeşler'in yönettiği iki maçta Fenerbahçe'nin yenilgisiyle bitti. 

Beşiktaş ve Galatasaray da TFF'ye gitmişti

Beşiktaş ve Galatasaray, Alanyaspor karşılaşmasından sonra hakemler konusunda TFF'ye çıkarma yapmıştı. Beşiktaş 3-3 biten maçın hakemi Yasin Kol'u şikayet ederken Galatasaray yönetimi ise 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra Ali Palabıyık için TFF'ye ziyaret gerçekleştirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler