Beşiktaş'ın ara transferde satmak istediği yıldız oyuncu vitrine çıkıyor

Burak Alaca
28.12.2023 - 12:51 | Son Güncellenme: 28.12.2023 - 16:18

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı ve devre arasında elden çıkartmak istediği Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar görücüye çıkıyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın ara transferde satmak istediği yıldız oyuncu vitrine çıkıyor

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından erken havlu atan Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli olduktan sonra ara transferde aktif olması bekleniyor. Siyah-Beyazlıların aynı zamanda elden çıkarmak istediği isimler de var.

Gözler Aboubakar'da

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı 5 isimden biri olan Vincent Aboubakar aynı zamanda satılması durumunda takımın en çok gelir beklediği isimlerin de başında yer alıyor. Yıldız oyuncu 11 Ocak-11 Şubat arası düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun forması giyecek.

Gözde isimlerin başında Aboubakar geliyor

SoccerNet'in yaptığı "AFCON'da izlenmesi gereken 5 hücum oyuncusu" listesinde Beşiktaş'ın 31 yaşındaki golcüsü zirvede yer aldı. İkinci sırada Sevilla'lı El-Nesyri; üçüncü sırada Napoli'li Victor Osimhen, dördüncü sırada Stuttgart'lı Serhou Guirassy, beşinci sırada ise Bayer Leverkusen'lı Victor Boniface yer aldı.

İlgini Çekebilir
Kamerun kadrosuna Süper Lig'den 3 isim! Aboubakar...
Habere Git

Dünya Kupası'nda dikkat çekmişti

Vincent Aboubakar, Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'na grup aşamasında veda eden Kamerun'un forması ile 3 maçta 2 gol-1 asist yaparak dikkat çekmişti. O dönem Al Nassr forması giyen golcünün özellikle Sırbistan karşısında attığı aşırtma golü çok konuşulmuştu.

3. Beşiktaş dönemi iyi başladı kötü devam ediyor

Geçtiğimiz sezonun devre arasında adı Dünya Kupası performansının ardından önemli kulüplerle anılan futbolcu Beşiktaş'a geri dönmüştü. Burada yarım sezonda 16 maça çıkan Kamerunlu golcü 13 kez fileleri havalandırdı. Bu sezon ise beklentinin uzağında kalan oyuncu geçtiğimiz haftalarda takım içindeki tutumu nedeniyle kadro dışı kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler