Beşiktaş'ta flaş Vincent Aboubakar gelişmesi!

Özgür Koç
03.02.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 03.02.2024 - 10:25

Beşiktaş'ta kadro dışı durumundaki tek futbolcu olan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ta flaş Vincent Aboubakar gelişmesi!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 24. haftasında yarın akşam sahasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Beşiktaş'ta, Kamerunlu yıldız Vincent Aboubakar hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

Kadro dışı bırakılmıştı

Aboubakar, Beşiktaş yönetimi tarafından; Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana ile birlikte performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Bir tek Aboubakar kalmıştı

Siyah beyazlılarda yönetimin kadro dışı bıraktığı isimlerde Rachid Ghezzal affedilirken, Eric Bailly'nin sözleşmesi feshedilmişti. Valentine Rosier ile Jean Onana ise satın alma opsiyonuyla başka takımlara kiralandı. Kara Kartal'ta kadro dışı durumu devam eden tek futbolcu olarak Vincent Aboubakar kalmıştı.

Milli Takımda sakatlandı

Kamerun Milli Takımı'nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna çağrılan 32 yaşındaki futbolcu antrenmanda sakatlanarak Beşiktaş'a geri dönmüştü.

Aboubakar affedildi

SportsDigitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre; ligde üst üste yenilgiler alan Beşiktaş'ta, teknik direktör Fernando Santos’la görüşen kadro dışı durumundaki Vincent Aboubakar affedildi.

Takımla antrenmana başlayacak

Siyah beyazlı kulüpten dün takımdan ayrı düz koşu yaptığını gösteren fotoğrafı yayınlanan Kamerunlu futbolcu, sakatlığını atlatmasının ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler