Fenerbahçe Taraftarı Başakşehir Maçında Gaza Tutuldu

Ali Bozkurt
12.06.2023 - 09:22 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 09:28

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de taraftarlar maça biletleriyle girmek isterken biber gazına tutuldu. Detaylar...

Fenerbahçe Taraftarı Başakşehir Maçında Gaza Tutuldu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Medipol Başakşehir'i İzmir'de 2-0 mağlup ederek kupayı kazanan Fenerbahçe'de maçtan önce taraftarlar sert müdahele ile karşı karşıya kaldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar biletleri olmasına rağmen biber gazıyla karşılaştı. Detaylar...

Taraftarlar hastaneye kaldırıldı

Biber gazı ve jop müdahalesinin ardından bazı taraftarla hastaneye kaldırıldı. Taraftların bazıları ise biletleri olmasına rağmen sert müdahele olduğunu dile getirdi.

İlgini Çekebilir
Sadettin Saran, Fenerbahçe - Başakşehir maçını tribünden takip etti
Habere Git

Taraftar tribüne girmek istedi

Fenerbahçe taraftarları finalin oynanacağı Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın maraton tribününe girmek isterken arbede yaşandı. Çevik kuvvet ekipleri tribün girişindeki kargaşaya biber gazıyla müdahale etti. Biber gazı yiyen taraftlar ise biletleri ile sırada bekleyenler oldu.

Çocuklar etkilendi

Karşılaşmayı izlemeye gelen Fenerbahçe taraftarları arasında çocuklarda yer alıyordu. Biber gazının sıkılmasıyla birlikte çocuklarda gazdan etkilendi.

Göztepe taraftarı stadyum çevresine geldi

Ziraat Türkiye Kupası Final öncesi stat civarında toplanıp tezahürat yapan Göztepe taraftarlarını da emniyet güçleri uzaklaştırdı.

Senin için hazırladığımız haberler