"Biz sözümüzü tuttuk"

12.07.2020 - 20:11 | Son Güncellenme: 12.07.2020 - 20:13

Hatayspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Adanaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'e yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Altıparmak, "Hep lider olduğumuz bir sezonu şampiyon olarak bitirmek bizi mutlu etti. Hatay şehri çok sabretti, geçen sene finalden döndü. Hatay halkı bunu kutlasın. Biz sözümüzü tuttuk. Şimdi sıra eğlenmede. Biliyoruz ki onlar bizi orada bekliyor. Şehir çok açtı.

Hataysporlu olan herkese armağan olsun. Çok karakterli bir grupla çalışıyorum. Maçın ne olacağı hiç önemli değildi, maçın sonunda da olsa şampiyonluğu Hatay'a getirdiler. Şimdi Hatay nasıl eğleneceğini düşünsün" şeklinde konuştu.

"Hatay bizi beklesin"

Geçen yıl Hatayspor'u yenerek Gaziantep'le Süper Lig'e yükseldiğini hatırlatan Altıparmak, "Her üzdüğüm takımı ertesi sene şampiyon yaptım. Hem Alanya hem de Gazişehir'le Hatay'ı üzmüştüm. Şimdi çok mutluyuz. Çok hak ettiğimiz bir galibiyetti. Bu galibiyet herkese armağan olsun. Biz kutlamaya geliyoruz, Hatay bizi beklesin" dedi.

İlhan Palut ve Bayram Toysal'a teşekkür etti

Öte yandan deneyimli teknik adam, "İlhan Palut ve Bayram Toysal'a da teşekkür ediyorum. Biz bayrağı onlardan devraldık" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler