Bursasporlu Eren Güler dizinden ameliyat oldu

Kerem Ergün
14.10.2022 - 12:42 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 13:44

TFF 2. Lig ekiplerinden Bursaspor'da forma giyen 2003 doğumlu forvet oyuncusu Eren Güler, yaşadığı sakatlık sonrası ameliyat oldu. Peki ne zaman sahalara dönecek? Detaylar...

Bursasporlu Eren Güler dizinden ameliyat oldu

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekibi Bursaspor'a ligin 3. haftasında oynanan Batman Petrolspor maçında sakatlanan Eren Güler'den üzücü haber geldi. Genç oyuncunun 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Detaylar...

Zemin yüzünden çapraz bağları koptu

Eren Güler, ligin 3. haftasında oynanan Batman Petrolspor maçında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun zemininin bozukluğu nedeniyle sakatlanmış ve 34. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Maçın ardından Bursaspor kulübü, 2003 doğumlu futbolcunun sol diz ön çapraz bağlarının koptuğunu ve ameliyat edileceğini açıklamıştı.

1 ay sonra ameliyat oldu

Yeşil beyazlı ekibin genç forveti, Batman Petrolspor maçının üzerinden 1 ay geçtikten sonra ameliyat oldu. Bursaspor,  resmi internet sitesinden Eren Güler'in ameliyat olduğunu açıkladı ve şu ifadelere yer verdi: " Futbolcumuz Eren Güler, başarılı bir ameliyat geçirdi. Eren Güler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en yakın zamanda eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz."

İlgini Çekebilir
Transfer yasağından sonra Bursaspor’a bir darbe daha! Adanur şimdi ne yapacak?
Habere Git

Daha güçlü dönmek için her şeyi yapacağım

Bursaspor'un 19 yaşındaki forveti Eren Güler'de sosyal medya hesabından ameliyat olduktan sonra çekilen fotoğrafını paylaştı. Güler, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: " Dualarını eksik etmeyen, desteğini hissettiren herkese çok teşekkürler. Daha güçlü dönmek için elimden geleni yapacağım."

6 ay yok

Bursa Hakimiyet gazetesinin haberine göre Eren Güler, en erken 6 ay sonra yeniden futbol oynamaya başlayabilecek. 

Bu sezon golü yok

Eren Güler, bu sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'da Bursaspor formasıyla çıktığı 2 maçta 95 dakika sahada kalırken takımına gol veya asist katkısı veremedi. Kariyerinde sadece Bursaspor forması giyen Güler, yeşil beyazlı ekiple 28 maça çıktı ve 4 gol attı. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 175 bin Euro olan genç futbolcunun Bursaspor ile 30 Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Adanur sözünü tuttu! Bursaspor'a dev bağış
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler