Bosetti, Sultanlar Ligi'ne dönmekte kararlı: VakıfBank'a mı transfer olacak?

Aleyna Gürgen
01.02.2024 - 13:28 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 13:49

Igor Gorgonzola Novara'nın İtalyan voleybolcusu Caterina Bosetti, Türkiye'ye transfer olmakta kararlı. Bosetti, VakıfBank'a mı transfer olacak?

Bosetti, Sultanlar Ligi'ne dönmekte kararlı: VakıfBank'a mı transfer olacak?

İtalyan smaçör Caterina Bosetti'nin Türkiye'ye transfer olmak istediği öne sürüldü. Bosetti için daha öncesinde VakıfBank söylentileri çıkmıştı. 

İlgini Çekebilir
İtalyan ekibi Marina Markova ile anlaşmaya varamadı
Habere Git

Bosetti, Türkiye'ye transfer olmak istiyor

Volley News tarafından aktarılan bilgilere göre Igor Gorgonzola Novara'da ayrılık çanları çalıyor. İtalyan ekibinin tecrübeli smaçörü Caterina Bosetti'nin gelecek sezon Türkiye'ye gitmekte kararlı olduğu öne sürüldü. 

İlgini Çekebilir
Aleksia Karutasu, Galatasaray'a dönüyor: Top VakıfBank'ta
Habere Git

VakıfBank, Bosetti'yi transfer edecek mi?

Geçtiğimiz günlerde ise La Gazzetta dello Sport, Caterina Bosetti için ortaya yeni bir iddia attı. İtalyan basını tarafından aktarılan haberde Bosetti'nin gelecek sezon için Vodafone Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank ile görüştüğü aktarıldı. 

Caterina Bosetti kimdir?

İtalyan voleybolcu Caterina Bosetti 1994'te dünyaya geldi. Güncel olarak İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen tecrübeli smaçör daha öncesinde ise İtalya'da Asystel MC Carnaghi Villa Cortese, Liu Jo Nordmeccanica Modena ve Epiu Pomi Casalmaggiore'de oynadı. Bosetti, Brezilya'da da Osasco'da yer aldı. 

İtalyan voleybolcu 2014-15 sezonunda ise Sultanlar Ligi ekibi Galatasaray'da forma terletti. 

Senin için hazırladığımız haberler