(Yazılı Özet) Chelsea-Liverpool Maç Sonucu: 1-1

Burak Alaca
13.08.2023 - 20:56 | Son Güncellenme: 13.08.2023 - 22:00

Premier League'de açılış haftasının dev maçında Chelsea konuk ettiği Liverpool ile 1-1 berabere kaldı ve iki takım arasındaki süregelen beraberlik serisi bozulmadı.

(Yazılı Özet) Chelsea-Liverpool Maç Sonucu: 1-1

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier League'in açılış maçında Chelsea, Liverpool'u Stamford Bridge'de konuk etti. Zorlu karşılaşma 1-1'lik sona erdi. 

Beraberblik serisi kırılamadı

Bugün oynanan maçta da yenişemeyen Liverpool ve Chelsea'nin arasında berbaerlik serisi 7 maça çıktı. İki İngiliz devi oynadıkları son 7 maçta da birbirine üstünlük kuramadı.

Salah'ın kariyerinde ilk

2014-2015 arası Chelsea ve 2017'den bu yana Liverpool forması giyen Mohamed Salah, Premier League kariyerinde ilk kez bir açılış maçında gol kaydedi. Yıldız oyuncu, Luis Diaz'ın 18. dakikadaki açılış golünde asisti yaptı.

İlgini Çekebilir
Chelsea ve Juventus arasında dev takas!
Habere Git

Genç Fransız tarihe geçti

Chelsea'nin yaz aylarında Monaco'dan kadrosuna kattığı savunmacı Axel Disasi karşılaşmanın 37. dakikasında takımına beraberliği getirdi. Disasi, Premier League'deki ilk maçında gol bulan ilk Fransız oyuncu oldu.

Chelsea 11'inde 4 yeni isim

Yaz transfer dönemini hareketli geçiren Chelseayeni hocası Mauricio Pochettino yönetiminde sezona ilk 11'inde; Roberto Sanchez, Axel Disasi, Levi Colwill, Nicolas Jackson gibi 4 yeni isimle çıktı. Liverpool'da iseyeni transferler Alexis Mac Allister ve Dominik Szboszlai karşılaşmaya ilk 11 başladı.

Senin için hazırladığımız haberler