Chelsea Lukaku'ya Cezayı Kesti! Özür Diledi

Feride Kara
04.01.2022 - 16:23 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 22:54

Sezon başında Inter'den Chelsea'ye transfer olan Belçikalı golcü Lukaku'nun olay yaratan açıklamaları gündemi sallarken oyuncuya cezasını kulübü kesti.

Chelsea Lukaku'ya Cezayı Kesti! Özür Diledi

Belçika'nın dünyaca ünlü golcüsü Romelu Lukaku'nun geçtiğimiz günlerde Chelsea'da mutlu olmadığı ve eski takımı İnter'i özlediğine dair röportajı olay yaratmıştı. Chelsea Teknik Direktörü Tuchel'in oyun sistemini eleştiren ve Inter'e geri dönüş sinyali veren Lukaku, Liverpool maçında kadroya alınmamıştı. 

Thomas Tuchel Lukaku için ne dedi?

Olay röportajın ardından konuşan Tuchel "Bu durum çok kısa sürede hızla büyüdü ve çok fazla ses çıkmaya başladı. Bizim için önemli olan bir maça yakın bir zamanda gerçekleşti. Bu yüzden Lukaku'yu kadroya almamayı ve odaklanmayı tercih ettim. Lukaku bizim oyuncumuz ve her zaman bir dönüş yolu vardır. Bu durumu konuşarak kendi içimizde çözeceğiz. Yarın Lukaku ile görüşeceğim. Böyle bir şeyi kariyerimde ilk kez yaşamıyorum." demişti.


Özür diledi

Belçikalı forvet Lukaku, kulüp sitesinden yaptığı açıklama ile taraftarlardan özür diledi.

Lukaku, “Sebep olduğum durum için taraftarlardan özür dilerim. Kulüple olan bağımı, küçüklüğümden beri biliyorsunuz ve bu sebeple şu anki duygularınızı da anlayabiliyorum. Ve tabii ki, güveninizi tekrar ele almak benim sorumluluğumda” dedi. 

 

Lukaku bu sezon kaç gol attı?

Tüm bu olayların ardından Chelsea Romelu Lukaku'ya son röportajından ötürü 500.000 sterlin para cezası kesildiğini açıkladı. Chelsea'ye 8 yıl sonra geri dönen Romelu Lukaku sezon başında imza attığı İngiliz devinde şu ana kadar 18 resmi maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Lukaku bu gollerin 5'ini Premier Lig'de, 2'sini Şampiyonlar Ligi'nde attı.Geçen sezon Inter ile Serie A şampiyonluğu yaşayan 28 yaşındaki futbolcu İtalyan ekibine 44 maçta 30 gol ve 11 asistlik skor katkısı vermişti.

İlgini Çekebilir
Dev maç öncesi Chelsea'de deprem! Romelu Lukaku...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler