Suudi konsorsiyum Chelsea için 2,7 milyar Sterlinlik teklif verdi

15.03.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 15.03.2022 - 12:25

Roman Abramovich sonrası Premier Lig ekibi Chelsea'nin akıbeti belirsizliğini korurken, Londa kulübü için Suudi konsorsiyum teklif verdi. İşte detaylar...

Suudi konsorsiyum Chelsea için 2,7 milyar Sterlinlik teklif verdi

İngiltere Premier Lig yönetimi, hükümetin uyguladığı yaptırımlar üzerine Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea Kulübü yönetimindeki yetkilerinin elinden alındığı duyurmuştu.

Suudi Medya Grubu, Chelsea'ye talip oldu

Krizden etkilenen Maviler, acilen bir satışa ihtiyaç duyuyor. CBS Sports'tan Ben Jacobs'un haberine göre, Suudi Medya Grubu Chelsea için yarışa girdi.

2,7 Milyar Sterlinlik teklif

Mohamed Alkhereiji liderliğindeki özel Suudi konsorsiyum, Chelsea'yi satın almak için 2,7 milyar sterlinlik bir teklifte bulundu.

Haberde Suudi Medya Grubu'nun Muhammed bin Khalid Al Saud'dan finansman bulma konusunda destek aldığı da belirtildi. Khalid Al Saud, Kamu Yatırım Fonu'nun hisselerine sahip olduğu devlete ait bir şirket olan Saudi Telecom Company'nin başkanı konumunda.

İlgini Çekebilir
Roman Abramovich'in özel jeti İstanbul'a geldi! 7 saat boyunca...
Habere Git

Kulübün banka hesabı donduruldu

Chelsea'nin banka hesabının Barclays tarafından geçici olarak dondurulduğu bildirildi. Öte yandan kulübün forma sponsoru Three, anlaşmanın geçici olarak askıya alınmasını talep etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler