Galatasaray, Chelsea'den Christian Pulisic'in Menajeri İle Görüşecek

Akın Ungan
01.02.2023 - 19:37 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 19:56

Son dakika | Galatasaray, transfer hamlelerine devam ediyor. Dursun Özbek yönetimi, Chelsea'nin yıldızı Christian Pulisic'i gündemine aldı. İşte detaylar.

Galatasaray, Chelsea'den Christian Pulisic'in Menajeri İle Görüşecek

Sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlarla dikkat çeken Galatasaray, ara transfer döneminde çalışmalarına devam ediyor. Spor Toto Süper Lig'in zirvesinde yer alan Sarı-Kırmızılı takım, bir dünya yıldızını gündemine aldı.

Galatasaray Pulisic'in peşinde!

Sezon başında Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, transfer hedefine bir yıldızı daha ekledi. Vole'nin haberine göre Galatasaray'ın gündeminde Chelsea'de forma giyen Christian Pulisic var.

Pulisic'in menajeriyle görüşülecek

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, Premier Lig devi Chelsea'de forma giyen Christian Pulisic'in menajeri ile görüşme gerçekleştirecek. Uygun şartların oluşması durumunda Pulisic, Sarı-Kırmızılılar'a katılacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni imza!
Habere Git

Chelsea'nin 10 numarası

18 Eylül 1998 doğumlu Christian Pulisic, yeteneği ile dikkat çeken genç oyuncular arasında yer alıyor. Gösterdiği performans ile beğeni toplayan ABD'li yıldız, İngiltere Premier Lig'in önemli kulüplerinden Chelsea'de 10 numaralı formayı giyiyor.

İngilizler onun için 64 milyon Euro verdi

Futbola ABD'nin Pennsylvania Classics takımında başlayan Christian Pulisic, Borussia Dortmund'ta giderek burada yıldızını parlattı. Tüm dünyanın ilgisini çeken genç kanat, 2019 yılında Premier Lig'den Chelsea'ye 64 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Bu sezon 1 gol, 2 asisti var

Christian Pulisic, bu sezon Chelsea forması ile 21 karşılaşmada görev aldı. 24 yaşındaki sağ kanat 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Pulisic, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Okan Buruk'tan rotasyon kararı! Sol bek...
Habere Git

Cimbom ligde lider

Galatasaray, Süper Lig'de iyi bir sezon geçiriyor. Çıktığı 20 lig maçında 15 galibiyet elde eden Sarı-Kırmızılılar, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Okan Buruk ve öğrencileri, 48 puan toplayarak en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler