"Dünya, virüs sonrası daha iyi olacak"

23.04.2020 - 11:18 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 11:18

Koronavirüs salgını, sporcular üzerinde negatif etkileriyle öne çıktı. Bu duruma Alman tenisçi Zverev daha farklı bir açıdan bakıyor. Zverev, dünyanın salgın sonrası daha yaşanılabilir bir yer olacağı fikrini savunuyor.

Alman tenisçi Alexander Zverev, koronavirüs günleriyle ilgili dikkat çeken ifadelere imza attı. 23 yaşındaki tenisçi, dünyanın virüs sonrası daha iyi bir yer olabileceğine inandığını söyledi.

Zverev: "Süreç sonunda basit şeylerden insanlar keyif alacaklar"

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Koronavirüs krizinin yıkıcı sonuçlarına rağmen Zverev, "Bence insanlar, artık basit şeylerden çok daha fazla keyif alacaklar. Mesela; arkadaşlarıyla yemek yemek ve vakit geçirmek gibi. Bunun gibi şeylerin artık daha değerli olduğunu düşünüyorum. Belki de günün sonunda iklime, çevreye ve gezegenimize daha da yakından bakacağız. Bence bu, krizin olumlu tarafı" diye konuştu.

Zverev: "Daha güvenli ise seyircisiz maçı tercih ederim"

Zverev, seyircisiz tenis maçları fikrine nasıl baktığı sorusuna, "Hiç tenis oynamamaktansa seyirci olmadan oynamayı tercih ederim. Bu utanç verici bir durum olabilir. Ama daha fazla güvendeysek neden olmasın?" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler