MKE Ankaragücü, Emre Belözğlu ile başarıyı yakalayabilecek

Burak Alaca
03.10.2023 - 22:05 | Son Güncellenme: 03.10.2023 - 22:21

Yazarlarımızdan Cezayir Doğan, MKE Ankaragücü'nün Emre Belözoğlu ile yaptığı teknik direktör hamlesini değerlendirdi.

MKE Ankaragücü, Emre Belözğlu ile başarıyı yakalayabilecek

Cezayir Doğan-AJANSSPOR

Ankaragücü yönetimi Tolunay Kafkas sonrası hoca arayışını çabuk sonlandırdı. Önceden bir hazırlık var mıydı onu bilemiyoruz ama bu tercihin başarı getirme ihtimalini yüksek görüyorum. 

Başlıkta sevgiden bahsettim

Hafızam beni yanıltmıyor ise Başkent ekibi, dünya çapında bu kadar çok tanınan, kariyerli bir isim ile çalışmadı. Avrupa ligleri görmüş, Fenerbahçe'ye hocalık yapmış, Milli Takım'da iz bırakan bir isimden söz ediyoruz ki çok daha fazlası var ve hepimiz biliyoruz. Buraya kadar herşey güzel ve taraftar için de sevindirici. 

Tribünlerin gönlünde yer edinmesi, kabul görmesi, coşkulu seyirci ile bütünleşmesi ile ortaya bambaşka bir takım çıkarabilir. İşte burada ama ile başlayan sevimsiz bir cümleyi kurmak zorunda kalıyorum. Ama, Emre Belözoğlu'nu elbette yeteneği ile birlikte zirveye taşıyan o hırs, kendine ve takıma zarar verir mi? 

İşte bu soru herkesin aklında

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Ankaragücü taraftarını sevmek ile sevmemek arasında bırakan da aslında bu soru. Bir kaç maç sonra ibrenin nereye doğru kaydığını görürüz. 

Şahsi kanaatim, işine müdahale edilmez ise Emre hoca bu kadroyla iş yapar. Devre arasında da istediği transferler alınır ise Başkent'te mevsim hep bahar olur. Başarılar kaptan.

Senin için hazırladığımız haberler