Fenerbahçe'de Enner Valencia, Transfer İddialarına Yanıt Verdi

İsa Kethüda
31.01.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 09:20

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Ekvadorlu golcü oyuncu Enner Valencia, geleceğiyle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia, Transfer İddialarına Yanıt Verdi

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu golcüsü Enner Valencia, 5-1'lik Kasımpaşa galibiyetinde 4 gol kaydederek bir ilke imza attı. Valencia, profesyonel futbol kariyerinde ilk kez bir maçta 4 gollük performans sergiledi.

Valencia ligde 19 gole ulaştı

Valencia, Fenerbahçe formasıyla da ilk kez bir müsabakada 4 gollük performans sergilemiş oldu. Ayrıca ligde 19 gole ulaşan Valencia'nın Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.

Öte yandan, Fotomaç'ta yer alan habere göre sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ekvadorlu oyuncu geleceğiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’nin eski kaleci antrenöründen Osayi'ye başarı mesajı
Habere Git

"En iyi dönemlerinden birini geçiriyorum"

Kasımpaşa karşılaşmasında attığı 4 gol hatırlatılan Valencia, "Şüphesiz kariyerimin en iyi dönemlerinden birini geçiriyorum" dedi.

"Durum hala aynı"

Menajerinin kulüple görüştüğünü ifade eden golcü futbolcu, "Her zaman ilk 11'deyim. Çok mutluyum. Menajerim bana, kulüple anlaşmaya varmak için konuştuğunu söyledi. Durum hala aynı" ifadelerini kullandı.

"Sözleşme yenileme konusu, kulübün ne önereceğiyle alakalı"

Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu söyleyen Valencia, "Evet, mutluyum. Ailem de Türkiye'yi ve kulübü çok seviyor. Çünkü bize çok iyi davrandılar. Fenerbahçe etkileyici bir takım. Sözleşme yenileme konusu, kulübün ne önereceğiyle alakalı" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Jayden Oosterwolde, Fenerbahçe'de!
Habere Git

"Çok iyi 2 teklif aldım"

Ayrılık için gelen soruya cevap veren deneyimli hücum oyuncusu, "Şimdilik zor. Çok iyi 2 teklif aldım ve onları antrenöre gösterdim. Bana zor olduğunu söyledi, çünkü kulüpte kalmam için savaştı. 

"Jorge Jesus bana güveniyor"

Teknik direktörümüz Jorge Jesus bana güveniyor, ben de ona. Bu sezondan sonra Fenerbahçe'de devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Neler olacağını göreceğiz" yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler