"Evden video çekerek değil yardım ederek örnek olmalıyız"

02.04.2020 - 22:04 | Son Güncellenme: 02.04.2020 - 22:10

Arjantinli futbolcu Carlos Tevez, koronavirüs salgını sebebiyle futbolcuların daha fazla sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. Sert açıklamalarda bulunan Tevez neler söyledi? İşte detaylar...

"Evden video çekerek değil yardım ederek örnek olmalıyız"

Boca Juniors forması giyen Arjantinli yıldız futbolcu Carlos Tevez gündeme damga vuracak açıklamalar yaptı. Ülkesinde yayın yapan America TV'ye katılan Carlos Tevez daha fazla yardım yapmak için hazır olduğunu vurguladı.

"Çocuklarını besleyemeyen insanların durumu endişe verici"

Sözcü'den alınan habere göre Tevez "Bizim için çocuklarımızı doyuracak yiyeceğimiz olduğunu bilerek evden konuşmak kolay. Ancak evden çıkamayan, çıksa gözaltına alınacak olan ve çocuklarını besleyemeyen insanların durumu… Endişe verici" dedi.

"Ben hazırım"

Futbolcuların örnek olmak için daha fazla şey yapması gerektiğini vurgulayan yıldız futbolcu, "Bu virüs gençlerden ziyade ninelerimizi ve büyükbabalarımızı öldürüyor. Kendimden çok yaşlılar için endişeliyim. Yanlarında olup yardım etmemiz gerekiyor. Ben de elbette gidip çorba da dağıtacağım, her ne iş varsa yapacağım. Örnek olmamız için futbolcular, aktörler gidip fakir mahallelerde ihtiyacı olanlara yardım etmemiz gerekiyor. Ben buna hazırım" ifadelerini kullandı.

"Bir futbolcu altı ay veya bir yıl para almadan yaşayabilir"

Futbolcuların çaresizlik yaşamadığını ifade eden Tevez, "Bir futbolcu altı ay veya bir yıl para almadan yaşayabilir. Aç kalmamak için sabah altıda çocuklarını evde bırakıp işe gitmek ve akşam yedide evine dönmek zorunda olanların her gün yaşadıkları çaresizliği yaşamıyoruz" sözlerini kullandı.

Kulüplerin daha fazla şey yapması gerektiğini söyleyen Tevez "Kulüpler de buna dahil olmalı. Her sabah antrenman yapacaklarına bu insanlar için bir şeyler yapmalılar. Evden video çekerek değil yardım ederek örnek olmalıyız" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler