Attilla Szalai , Bundesliga'da 7 hafta sonra geri döndü!

Orhan Gülek
21.10.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 18:39

Sezon başında Fenerbahçe'den Hoffenheim’a transferi gerçekleşen Attilla Szalai, tam 7 hafta sonra Hoffenheim formasına geri döndü. İşte detaylar…

Attilla Szalai , Bundesliga'da 7 hafta sonra geri döndü!

AJANSSPOR - HABER

Bu sezon 12.3 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile Fenerbahçe’den Hoffenheim’a transfer olan Macar stoper Atilla Szalai, Bundesliga ekibinde sakatlığı olmadığı halde 7 hafta forma giymedi. Szalai, tam 49 gün sonra bugün oynanan Frankfurt maçına ilk 11’de başladı ve formasına kavuştu. 

Kendi kalesine gol attı formasını kaybetti

Hoffenheim’ın bu sezon kadrosuna kattığı 25 yaşındaki stoper, Bundesliga’da çıktığı ilk maç olan Freiburg maçında kendi kalesine gol attı ve o maçın devre arasında direkt oyundan alındı. Son olarak Wolfsburg maçında forma giyen Szalai, bugünkü Frankfurt maçıyla formasına 7 hafta sonra kavuşmuş oldu. 

Ozan sakatlandı, forma Szalai’ye gitti

Bonservisine 12.3 milyon Euro ödenen Atilla Szalai, Hoffenheim takımında iyi bir performans sergileyemedi. Sakatlığı olmamasına rağmen 7 hafta boyunca hiçbir müsabakada süre alamayan Macar stoper, Ozan Kabak’ın omuz sakatlığı sonrası formayı aldı ve Frankfurt maçına ilk 11’de başladı.  

Szalai’nin Fenerbahçe karnesi

Bu sezonun başında 12.3 milyon euro’luk bonservis bedeliyle Hoffenheim takımına katılan Szalai, Fenerbahçe formasıyla 2,5 sezon geçirdi. 2020-2021 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye katılan Szalai, 117 resmi maça çıkıp 7 gol attı ve 4 asist üretmeyi başardı. Atilla Szalai, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla 52 resmi maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler