Jean Patry, Galatasaray iddialarını doğruladı! Geliyor...

İsa Kethüda
05.05.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 12:30

Transfer haberleri. Jastrzębski Węgiel forması giyen Fransız pasör çaprazı Jean Patry, Galatasaray HDI Sigorta iddiaları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Jean Patry, Galatasaray iddialarını doğruladı! Geliyor...

AJANSSPOR-HABER

Polonya Ligi ekiplerinden Jastrzebski Wegiel forması giyen Fransız pasör çaprazı Jean Patry, hakkında çıkan Galatasaray HDI Sigorta'ya transfer iddialarını resmen doğruladı.

Jean Patry'nin bir sonraki durağı Galatasaray

Fransa Futbol Federasyonu'nun internet sitesine konuşan Fransız pasör çaprazı Jean Patry, bir sonraki kulübünün Galatasaray olacağını açıkladı.

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliğini yapacağı ve Antalya'da oynanacak Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri öncesi konuşan Jastrzebski Wegiel oyuncusu Jean Patry, Trentino Volley karşılaşması, Polonya şampiyonluğu ve geleceği hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

İlgini Çekebilir
Real Madrid'de hedef milli yıldız!
Habere Git

"Kulüp benim yerime oyuncu buldu"

Ayrılığı ile ilgili konuşan Fransız pasör çaprazı, "Kulüp benim rolümde bir Polonyalı oyuncu ile sözleşme imzalama fırsatı buldu (Lukasz Kaczmarek). Kulüp, Polonyalı oyuncuların kotaları nedeniyle bu fırsatı değerlendirme kararı aldı. Pek çok kişinin bu seçimi anlamadığını inkar edemem, taraftarlardan kalmamı isteyen çok mesaj aldım. 

"Yeni bir lig, yeni bir şehir keşfedeceğim"

Taraftarlar beni burada çok iyi karşıladı, Polonya'daki stadyumlarda atmosfer her zaman inanılmaz oldu. Burada oyunculara büyük saygı var. Ancak yeni bir lig, yeni bir şehir keşfedeceğim" dedi. 

Fransa’da Centre national de Volley-ball ve Montpellier UC formaları giydikten sonra İtalya Ligi’ne transfer olarak sırasıyla Top Volley Cisterna, Allianz Milano takımlarında oynayan 1996 doğumlu ve 207 cm. boyundaki oyuncu; yeni sezonda ilk kez AXA Sigorta Efeler Ligi’ne adım atarak Galatasaray HDI Sigorta’nın başarısı için mücadele edecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Salih Uçan'a yeni sözleşme!
Habere Git

Tokyo olimpiyatlarında altın madalya kazandı

Fransa Erkek Milli Takımı ile 2020 Tokyo Olimpiyatları ve 2022 FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde (VNL) şampiyonluk yaşayarak VNL’de Rüya Takım’a seçilip “En İyi Pasör Çaprazı” ödülüne layık görülen Patry’nin kulüp kariyerinde ise Challenge Kupası altın madalyasının yanı sıra Polonya Kupası ve Polonya Süper Kupası ikincilikleri bulunuyor.

Trentino Itas - Jastrzebski Wegiel maçı bugün

Öte yandan Trentino Itas ile Jastrzebski Wegiel arasındaki maç bugün saat 17.00'de başlayacak. Mücadeleyi S Sport Plus canlı yayınlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler