Galatasaray Haberleri | Davinson Sanchez, İlk İdmanına Çıktı

Orhan Gülek
15.09.2023 - 22:06 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 23:00

Galatasaray'ın Tottenham'dan kadrosuna kattığı ve sonrasında Kolombiya Milli Takımı kampına katılan Davinson Sanchez, İstanbul'a geldikten sonra takımla ilk antrenmanına çıktı.

Galatasaray Haberleri | Davinson Sanchez, İlk İdmanına Çıktı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Galatasaray'ın yeni transferi Davinson Sanchez, takımla ilk idmanına çıktı.

Sanchez, ayağının tozuyla antrenmana çıktı

Davinson Sanchez'de sarı-kırmızılı taraftarları sevindiren bir gelişme yaşandı. Galatasaray, Kolombiya Milli Takımı'ndan ayrılan ve İstanbul'a gelen yeni transferin takımla ilk kez antrenmana çıktığını açıkladı.

Cimbom'dan Sanchez açıklaması geldi

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla gelişme duyurulurken, "Yeni transferimiz Davinson Sanchez Mina, takımımızla ilk antrenmanına çıktı!" ifadelerine yer verildi.

Davinson Sanchez'in performansı

Galatasaray, 27 yaşındaki stoperi Tottenham'dan 9.5 milyon Euro bedelle transfer etmişti.

Kolombiyalı stoper, geçen sezon 24 maçta İngiliz takımının formasını giydi ve 1231 dakika sahada kaldı.

Sanchez: "Bu kararı tek başına almadım"

Öte yandan GS TV'ye konuşan Davinson Sanchez, "Bu büyük transferin gerçekleşmesinde 3 aydır mücadele eden uğraşan herkese teşekkür etmek istiyorum. Aileme tabii ki teşekkür ediyorum.Bu kararı tek başına almadım. Birlikte aldık. Bana destek oldular." dedi.

"Elimizden gelen her şeyi vereceğiz"

"Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz." diyen Sanchez, "Buraya takımı geliştirmek için geldim. kendimizi geliştirmek gerekiyor. Çok iyi bir takım olduğumuz bir gerçek. Hem ligde başarılı olacağız, Türkiye Kupası'nı kazanmaya çalışacağız. Şampiyonlar Ligi'nde zor bir grup aşaması var. Herkesin, bütün oyuncuların olmak istediği yerde elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Şampiyonlar Ligi'nde gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz. Şimdi gruptaki maçlara odaklanıp kendimizi oraya hazırlamamız gerekiyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler