Zymer Bytyqi'den Antalyaspor'a şok! Sözleşmesi...

İsa Kethüda
24.04.2024 - 17:45 | Son Güncellenme: 24.04.2024 - 17:50

Hatayspor maçında attığı golle Antalyaspor'a 3 puanı getiren isim olan Zymer Bytyqi'den şok haber geldi. Alacakları sebebiyle FIFA'ya başvuran Kosovalı futbolcu, sözleşmesini fesih ediyor.

Zymer Bytyqi'den Antalyaspor'a şok! Sözleşmesi...

KORAY GEÇGEL – AJANSSPOR

Bu sezon mali olarak sorunlar yaşayan Antalyaspor, ilk şokunu Zymer Bytyqi ile yaşadı. Hatayspor karşısında takımına 3 puanı getiren isim olan Kosovalı futbolcu, konuyu FIFA'ya taşırken alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini fesih kararı aldı. 

Ödeme sorunu yaşandı 

Bu sezon ödemeler konusunda sorunlar yaşayan Antalyaspor'da Zymer Bytyqi'nin FIFA'ya başvurmasının ardından Kırmızı-Beyazlılara süre verildi. Verilen süre içerisinde ödeme yapılmazken, 27 yaşındaki futbolcu sözleşmesini tek taraflı fesih etmek için düğmeye bastı. 

Yüksek bedel gelecek  

Antalyaspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kosovalı futbolcunun yaklaşık 3 aylık alacağı karşılığında ihtarname çektiği öğrendi. Başarılı futbolcunun açtığı dava sonrası Antalyaspor'a oluşacak faturanın yaklaşık 2.2 milyon Euro olması bekleniyor. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'dan Slovak yıldıza teklif!
Habere Git

3 puanı getirmişti

Bu sezon performansıyla beklentilerin uzağında kalan Zymer Bytyqi, son oynanan Hatayspor maçının ise kahramanı oldu. Maça 77'nci dakikasında oyuna giren deneyimli futbolcu, 90+2'nci dakikada kaydettiği golle takımına 3 puanı getiren isim oldu. 

7 dosya daha var

Antalyaspor'un sıkıntı yaşayacağı tek isim de Zymer Bytyqi değil. Ocak ayından bu yana transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor'da Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu, Gustavo Blanco Leschuk, Fedor Kudriashov, Sherel Floranus'tan dolayı da cezalar bulunuyor. 

Ayrıca geçen sezonun devre arasında sözleşmesini tek taraflı fesih eden Luiz Adriano için yaklaşık 700 bin Euro’luk cezanın kesilmesi bekleniyor. Halen Antalyaspor’un futbolcusu olan ve Kırmızı-Beyazlıları FIFA’ya şikayet eden Sagiv Jehezkel’in de 1 milyon 260 bin Euro’luk bir beklentisi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
"İnşallah Erden Timur ve Dries Mertens devam eder"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler