Galatasaray'dan Aytaç Kara İstanbul Kulüplerinin Transfer Listesinde

Akın Ungan
25.05.2022 - 19:46 | Son Güncellenme: 25.05.2022 - 19:55

Galatasaray'ın Kasımpaşa'dan transfer ettiği Aytaç Kara, Göztepe'ye kiralanmıştı. Tecrübeli oyuncu İstanbul ekiplerinin transfer listesinde. İşte detaylar.

Galatasaray'dan Aytaç Kara İstanbul Kulüplerinin Transfer Listesinde

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen Galatasaray'da bir oyuncu, İstanbul ekiplerinin transfer listesine girdi.

Cimbom'da gözden düştü

Bu sezonun başında Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer edilen Aytaç Kara, 7 ay sonra Göztepe'ye kiralık olarak gönderilmişti. Akşam'ın haberine göre Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi, gösterdiği performans ile yeterli bulunmadı ve gözden düştü.

Karagümrük ve Ümraniyespor'un listesinde

Galatasaray, yeni sezon kadro planlamasında düşünülmeyen Aytaç Kara'nın satılmasına olumlu bakıyor. Haberde, tecrübeli oyuncunun İstanbul ekiplerinden Fatih Karagümrük ile Ümraniyespor'un transfer listesinde olduğu kaydedildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray başkan adayları divan toplantısında konuştu! Güldüren anlar...
Habere Git

Aytaç Kara'nın bu sezonki performansı

Galatasaray ile ligin ilk devresinde 12 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki merkez orta saha, skora gol ya da asist katkısında bulunamadı. Cimbom'da 490 dakika süre bulan Aytaç Kara, 3 kez sarı kart gördü. Ligin devre arasında Göztepe'ye kiralanan futbolcu, İzmir temsilcisi ile 8 maçta görev aldı ve 1 kez takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler