Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan Ekrem İmamoğlu'na prim cevabı

Özgür Koç
04.12.2023 - 16:13 | Son Güncellenme: 04.12.2023 - 16:23

Ekrem İmamoğlu, Trabzonspor maçı sonrası Kayserispor'a prim sözü veren Mehmet Özhaseki'yi eleştirdi. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan İmamoğlu'na sert yanıt geldi.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'dan Ekrem İmamoğlu'na prim cevabı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 14. hafta maçında Kayserispor deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. 

Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrası Kayserili Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor soyunma odasına telefonla görüntülü bağlanarak prim sözü verdi. 

İmamoğlu, Özhaseki'yi eleştirdi

FOX Tv'de katıldığı bir programda Bakan Özhaseki ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Mehmet Özhaseki ile ilişkimiz başlangıçta makuldü. Fakat daha sonra Özhaseki farklı bir yolu tercih etti. Seçim yaklaştıkça dilini değiştirdi. "İşine baksın" gibi ifadeler kullandı. Ben işimi biliyorum, Özhaseki de işini bilmeli. Maçtan sonra prim dağıttığı söylentisini duydum. Umuyorum, kendi cebinden ödüyordur. Özhaseki'nin bu işlerle uğraşmaması, işini yapması gerekiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini yürütmeli. Çünkü çevre, şehircilik ve İstanbul'daki deprem gibi konular ortak sorumluluklarımız" sözleriyle Mehmet Özhaseki'yi eleştirdi.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'u yenen Kayserispor'a bakandan prim jesti
Habere Git

Başkan Çamlı'dan sert tepki: Ekrem İmamoğlu işine baksın!

Ekrem İmamoğlu'nun Mehmet Özhaseki'yi eleştiren sözlerine Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı'dan Ekrem İmamoğlu'na yanıt geçikmedi.



Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, "Trabzonspor maçında futbolcularıma galibiyet  primi sözüm vardı. Sözümü yerine getirmek için soyunma odasına indiğimde onursal başkanımız ve şehrimizin her şeyi Mehmet Özhaseki beni arayarak kendisinin de prim vereceğini açıkladı. Sayın Mehmet Özhaseki tebrik etti ve güzel bir ortam oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, onursal başkanımız Mehmet Özhaseki'yi bu yaşanlardan sonra vurmaya çalışıyor, Ekrem İmamoğlu işine baksın, işini yapsın. Mehmet Özhaseki bizim onursal başkanımız, şehrimizin ve ülkemizin medarı iftiharıdır. Şu anda yaptığı işleri Ekrem İmamoğlu'nun anlaması için çapı ve boyutu yok ki bunları söylüyor. Ekrem İmamoğlu'nun karışmadığı artık sadece bu işler kaldı. Konu Kayserispor ve Onursal Başkanımız Mehmet Özhaseki olursa müdahele ederim. Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u yönetsin, İstanbul'daki sorunları çözsün! Mehmet Özhaseki bu primi Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak değil onursal başkanımız olarak vermiştir. Mehmet Özhaseki dediğimiz insan; kul hakkı zirve yapmış bir insandır. Mehmet Özhaseki'nin aile olarak ve şahsi olarak bu primi kendi cebinden verecek gücü vardır. Ekrem İmamoğlu söylediklerini düşünsün, kimse Onursal Başkanımız Mehmet Haseki ve Kayserispor'a bu cürrette bulunamaz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler