Chelsea Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istiyor

Feride Kara
14.11.2022 - 23:35 | Son Güncellenme: 14.11.2022 - 23:40

Cristiano Ronaldo kulübü Manchester United ile tartışmalı bir dönem yaşarken Ocak ayında Chelsea yıldız futbolcunun transferi için Manu'nun kapısını çalacak. 

Chelsea Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istiyor

Goal.com’un haberine göre Premier Lig ekiplerinden Manchester United forması giyen Cristiano Ronaldo, yaptığı bir röportajla birlikte kulübünde yaşadığı sorunları dile getirmişti. Bunu fırsat bilen Chelsea yönetimi Portekizli yıldız için kolları sıvadı. 

Chelsea, krizi fırsata çevirmek istiyor 

Chelsea, Portekizli dünya yıldızının Manu’daki yaşadığı sıkıntıları göz önünde bulundurarak krizi fırsata çevirmek için Ocak ayında Ronaldo’yu transfer etmek için harekete geçti. 

Durumu Dünya Kupası’ndan sonra belli olacak

Mavi beyazlı ekip, Ronaldo ile Dünya Kupası sonrasında masaya oturmayı planlıyor. Kırmızı şeytanlar ise gerekli değerlendirmeler sonucunda Portekizli yıldız için son kararını verecek. 

İlgini Çekebilir
Manchester United'dan Ronaldo kararı!
Habere Git

Manu'dan Ronaldo açıklaması

Manu, Cristiano Ronaldo'nun röportajı hakkında bugün bir açıklama yayınladı.  Manchester United'ın resmi internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Kulüp tüm gerçekler ortaya çıktıktan sonra vereceği yanıtı değerlendirecek. Odak noktamız, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak ve oyuncular, menajer, personel ve taraftarlar arasında inşa edilen ivme, inanç ve birlikteliği sürdürmeye devam etmek."

 

Bu sezon üç gol attı

Manchester United ile bu sezon sadece 16 resmi maça çıkan Ronaldo bu karşılaşmalarda 1.051 dakika süre bulabildi ve 3 gol attı. 

Senin için hazırladığımız haberler