İngiliz muhabirden Attila Szalai paylaşımı! Chelsea...

07.12.2021 - 15:54 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 16:58

Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla Avrupa devlerini peşine takan Attila Szalai'nin, Chelsea'ye transfer olacağı iddia edilmişti. İngiliz gazeteci Matt Law dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

İngiliz muhabirden Attila Szalai paylaşımı! Chelsea...

Fenerbahçe'ye transfer olduğu günden bu yana sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Attila Szalai, Avrupa'nın dev kulüplerini peşine takmıştı.

Szalai'nin milli takım hocası Chelsea demişti

Macar stoperin devre arası transfer döneminde Chelsea'nin yolunu tutacağı iddia edilmiş, Macaristan Milli Takımı'nın teknik direktörü Marco Rossi yaptığı açıklamada, "Attila Szalai İtalya Serie A için çok uygun bir oyuncu olsa da Premier Lig ekibi Chelsea'ye transfer olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İngiliz basınından Daily Telegrah'ın muhabiri Matt Law'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Law, Attila Szalai-Chelsea iddialarını yalanladı.

"Chelsea'nin şu an için..."

Fotomaç'ın haberine göre; Law paylaşımında, "Chelsea, Macaristan'ın hocasının düşündüğü gibi Attila Szalai ile ocak ya da yaz transfer dönemi için anlaşma sağlamadı. Bana, Chelsea'nin şu an için Szalai ile ilgilenmediğini söylediler" ifadelerine yer verdi. 

Senin için hazırladığımız haberler