Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması!

Orhan Gülek
24.02.2024 - 18:20 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 18:27

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kasımpaşa maçından önce açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Haberleri | İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Kasımpaşa maçı öncesinde sarı lacivertlilerde İrfan Can Kahveci sakatlandı. İsmail Kartal’ın Kasımpaşa karşısında sahaya süreceği kadro açıklandı. Fenerbahçe maçı kazanması durumunda maç fazlasıyla lider olacak.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

"Güzel antrenmanlar yaptık"

İsmail Kartal, "Rizespor galibiyetinden sonra moralli bir şekilde haftaya başladık. Güzel antrenmanlar yaptık. Kasımpaşa son haftalarda çıkışta, onlara karşı iyi futbol oynayıp maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

"Maç öncesi sakatlıklarla ilgili bir değerlendirme yapmak istemiyorum"

İsmail Kartal, sakatlıklar için gelen sorunun ardından, "Maç öncesi sakatlıklarla ilgili bir değerlendirme yapmak istemiyorum. Becao döndü, bu hafta kadroya aldık. İlerleyen haftalarda antrenmanlardaki performansına göre değerlendirmemizi yapacağız" sözlerini sarf etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini yurt dışında buldu! 19'luk gurbetçi gelmeye sıcak bakıyor...
Habere Git

Fenerbahçe- Kasımpaşa ilk 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Mert Hakan Yandaş, Cengiz, Krunic, Tadic, Dzeko

Kasımpaşa: Ali Emre, Winck, Porozo, Omeruo, Yasin, Sadiku, Aytaç, Fall, Hajradinovic, Mortadha, Da Costa

Sarı kart sınırında olan futbolcular

Fenerbahçe'de Tadic, Batshuayi, Djiku, Szymanski ve Cengiz sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular Kasımpaşa maçında sarı kart görmesi halinde ligin 28. haftasında oynanacak Hatayspor maçında cezalı duruma düşecek.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci sakatlandı. 28 yaşındaki oyuncunun adale sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe'nin ligdeki durumu

Fenerbahçe son 10 maçta 9 kez kazandı, 1 kez kaybetti. Süper Lig’de bu sezon ligde en fazla gol atan takım konumunda bulunuyor. Sarı lacivertliler, rakip fileleri 68 sarsarken kalesinde ise sadece 21 gol gördü.

Fenerbahçe, 27. hafta öncesinde topladığı 67 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler, 26 karşılaşmada 21 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Senin için hazırladığımız haberler