İşte Anadolu Efes'in listesindeki koç ve pivot yıldız!

İsa Kethüda
22.04.2024 - 15:46 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 16:43

Son dakika transfer haberleri. Sezon içerisinde koç Erdem Can ile yollarını ayıran Basketbol Süper Ligi ekibi Anadolu Efes'in listesindeki isimler belli oldu.

İşte Anadolu Efes'in listesindeki koç ve pivot yıldız!

AJANSSPOR-HABER

Sezona başantrenör Erdem Can ile başlayan ancak THY Avrupa Ligi'nde istenilen sonuçların alınamaması sonrası Zalgiris Kaunas maçı sonrası koç ile yollarını ayıran Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, sezon sonuna kadar asistan koç Tomislav Mijatovic ile yola devam etme kararı almıştı. 

Yeni koç için arayışlarını sürdüren Anadolu Efes'in listesindeki adaylar yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte listede yer alan adaylar...

En büyük aday Dusan Alimpijevic

SDNA'da yer alan habere göre; Lacivert-Beyazlılar'ın, şu anda Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş Emlakjet'i çalıştıran Dusan Alimpijevic'i listesine aldığı belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi'den flaş transfer kararı! Menajerine talimat verdi...
Habere Git

Transferdeki isim Dylan Osetkowski

Haberde, Anadolu Efes'in ACB Ligi ekiplerinden Unicaja Malaga'da forma giyen ABD'li pivot Dylan Osetkowski ile de ilgilendiği ifade edildi.

Diğer koç adayları Spanoulis ve Pascual

Ayrıca Peristeri çalıştıran Vassilis Spanoulis ve Xavi Pascual'ın ismi de Anadolu Efes ile anılıyor. Ancak İstanbul ekibinde şu an en büyük adayın Dusan Alimpijevic olduğu öğrenildi. 

Özkan Arseven: "Hocamız burada ailesi ile birlikte mutlu"

Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven, geçtiğimiz haftalarda Dusan Alimpijevic ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dusan Alimpijevic ile anlaştığımızda önümüzdeki sezon da devam edecek şekilde kontrat yaptık. Hocamız burada ailesi ile birlikte mutlu.

İlgini Çekebilir
Eski öğrencisinden Fatih Terim'e şok! Sevinci yarıda kaldı...
Habere Git

"Yeni sezonda da birlikte devam edeceğiz"

İyi bir sezon geçiriyor. Çok farklı bir karakter. Beşiktaş'ı sahiplenmiş durumda. Önümüzdeki sezon da kendisi kontratlı hocamızdır. Kendisiyle de görüştük ve kalmak istiyor. Gelecek sezonun kadrosunu da şimdiden şekillendirmeye başladık. Yeni sezonda da birlikte devam edeceğiz" yorumunu yapmıştı.

Dusan Alimpijevic: "Buyout, satın alma opsiyonuyla bir sözleşmem var"

Dusan Alimpijevic ise Beşiktaş'taki geleceği hakkında, "Gelecek yıla kadar buyout, satın alma opsiyonuyla bir sözleşmem var. Şu anda kulüple görüşmeler devam ediyor. Anladığım kadarıyla şu ana kadar her iki taraftan da bir sorun yok ve bu  görüşmelerin nasıl sonuçlanacağını göreceğiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Beşiktaş'ın rakibi Galatasaray

Öte yandan Dusan Alimpijevic yönetimindeki Beşiktaş Basketbol, ligde 27 maç sonunda 19 galibiyet ve 8 mağlubiyetle 4. sırada yer alıyor. Potanın Kartalları bu akşam ligin 28. haftasında saat 20.30'da Galatasaray Ekmas ile sahasında karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi beIN SPORTS 5 naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın listesindeydi! Başkandan açıklama geldi
Habere Git

Anadolu Efes ise, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında sahasında Türk Telekom'a 82-81 yenildi. Temsilcimiz, Euroleague Play-In'de de Virtus Bologna'ya sahasında 64-67 mağlup olmuş ve organizasyona veda etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler