İtalyan devinden Fenerbahçe ve Anadolu Efes’e transfer çalımı!

Burak Alaca
22.04.2024 - 21:47 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 22:12

EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in ilgilendiği yıldız oyuncu İtalyan deviyle anlaştı. İşte detaylar...

İtalyan devinden Fenerbahçe ve Anadolu Efes’e transfer çalımı!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcilerimiz Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in ilgilendiği yıldız oyuncunun yeni adresi belli oldu.

Fenerbahçe ve Efes'e transfer çalımı

İspanyol Relevo'nun haberine göre İtalyan ekibi Olimpia Milano, Maccabi Tel Aviv ile sezon sonu sözleşmesi bitecek Amerikalı pivot Josh Nebo ile anlaşmaya vardı.

Maaşını ikiye katlayacak

26 yaşındaki pivot Maccabi Tel Aviv'de yıllık 800 bin dolar kazanıyordu. Olimpia Milano'nun sunduğu sözleşme doğrultusunda ise 2.06'lık Nebo yıllık 1.6 milyon dolar kazanacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de hedef Real Madrid'in Fransız yıldızı!
Habere Git

Hem Fenerbahçe hem Efes listeye almıştı

Josh Nebo ile yaz aylarında pivot rotasyonunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes yakından ilgileniyordu. Öte yandan Real Madrid ve AS Monaco'da oyuncunun durumunu yakından takip ediyordu.

EuroLeague'in ribaunt kralı oldu

Maccabi Tel Aviv forması ile bu sezon 32 maça da ilk 5 başlayan Nebo; 11.0 sayı, 7.2 ribaunt, 0.8 blok, 16.6 verimlilik puanı ortalaması tutturdu. Yıldız oyuncu ribaunt alanında ligin zirvesinde yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler